MØTES IGJEN: Bill Clinton og kronprinsesse Mette-Marit har tidligere møttes i Wien blant annet.  Foto: All Over Press
MØTES IGJEN: Bill Clinton og kronprinsesse Mette-Marit har tidligere møttes i Wien blant annet. Foto: All Over Press Vis mer

Mette-Marit invitert til Bill Clinton

Når Bill Clinton skal diskutere sine hjertesaker, er kronprinsessen selvskreven gjest.

Publisert
SEOGHØR.NO:  I 2009 møtte kronprins Haakon (39) og kronprinsesse Mette-Marit (39) en rekke celebriteter, da de deltok ved markeringen av femårsjubileet for Clinton Global Initiative

Blant annet hadde kronprinsessen skuespiller Ben Stiller (46) tilbords.


I år er den norske kronprinsessen nok en gang invitert. Ifølge kongehusets hjemmesider, skal hun være tilstede på Clinton Global Initiative Annual Meeting i New York fra 23. - 25. september.


Clinton Global Initiative (CGI) ble opprettet i 2005, og jobber med utfordringer over hele verden.
Clinton startet organisasjonen med mottoet om å hjelpe gode hensikter til handling og resultater. Etter at han gikk av som president har Clinton fokusert på å bekjempe AIDS, fattigdom og global oppvarming.

Mette-Marit og Clinton har begge kampen mot AIDS, som en av sine hjertesaker - og har møttes ved flere anledninger utenom det nevnte arrangementet.

I 2010 var begge på aidsgallaen Life Ball i Wien. Da skal også Clinton ha invitert kronprinsessen på en privat middag dagen etterpå.


Kronprinsessen har også flere programposter når hun først besøker byen som aldri sover. Mette-Marit skal lede den kjente motelunsjen «First Ladies Luncheon» i New York, sammen med den italienske Vogue-redaktøren Franca Sozzani (62).
 
Lunsjen er i regi av «Fashion 4 Development», som handler om grønn og bærekraftig mote, noe Mette-Marit lenge vært opptatt av.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Mette-Marit på motefest i New York

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer