LUKSUSHOTELL: På fasjonable Grand Hyatt skal kronprinsparet slappe av mellom pliktene. Foto: SCANPIX
LUKSUSHOTELL: På fasjonable Grand Hyatt skal kronprinsparet slappe av mellom pliktene. Foto: SCANPIXVis mer

Mette-Marit i Sør-Korea

Mandag ettermiddag norsk tid sjekket kronprins Haakon (33) og kronprinsesse Mette-Marit (33) inn på fasjonable Grand Hyatt Hotel i Sør-Koreas hovedstad Seoul, der de skal bo frem til torsdag.

SEHER.NO: Kronprinsparet er innlosjert i en stor og smakfullt innredet suite i toppetasjen på hotellet, som regnes for et av Sør-Koreas flotteste.

Fra vinduene i suiten har de en praktfull utsikt over Seouls moderne skyline med det berømte Namsan-fjellet i bakgrunnen.

Hotellet har et frodig hageanlegg med utendørs svømmebasseng - i tillegg til et stort innendørs basseng, treningsstudio og en hypermoderne spa, der de blant annet tilbyr pilates, som Mette-Marit skal være så begeistret for.

I resepsjonen og i underetasjen er det i tillegg til flere eksklusive restauranter også rikelig med muligheter til shopping i luksusklassen - klær og sko smykker og ur, Og ikke minst vesker...

Fra tidligere utenlandsreiser vet vi at vår unge kronprinsesse liker å kikke på utvalget - og plukke med seg noen godbiter...

Bare fem minutters kjøretur fra hotellet finner man imidlertid en shoppinggate, der man kan kjøpe piratkopier av mange av de samme merkevarene - til spottpris.

Men dit får Mette-Marit neppe tid til å dra...