Mette-Marit hyllet moteguru i Paris

Kronprinsesse Mette-Marit var selvskreven gjest da den mektige moteredaktøren fikk pris.

<strong>STORT MØTE:</strong> Torsdag la Mette-Marit ut dette bildet på Twitter av seg selv med  italienske Vouges moteredaktør Franca Sozzani.  Foto: Mette-Marit/Twitter
STORT MØTE: Torsdag la Mette-Marit ut dette bildet på Twitter av seg selv med italienske Vouges moteredaktør Franca Sozzani. Foto: Mette-Marit/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da italienske Vouges mektige sjefsredaktør Franca Sozzani (62) fikk Légion d’honneur av den franske presidenten Sarkozy i går, var kronprinsesse Mette-Marit (38) selvskreven gjest på the Elysee Palace i Paris.

Kronprinsessen er tydelig stolt av sin mektige motevenninne. Selv om besøket var privat karakter, twitret hun i dag om gårsdagens store begivenhet og la også ved bildet av seg selv og sin hedrede venninne.

«Så stolt over deg min venn!» skrev kronprinsessen på Twitter.

Respekten er gjensidig. Den mektige moteredaktøren har flere ganger uttalt seg fordelaktig om sin kongelige venninne.

– Når Mette-Marit er i et rom, så ser du henne. Hun utstråler modernitet og er rollemodell for verdens førstedamer og moderne kvinner av i dag, sa Franca til VG for en tid tilbake siden.

De to har vært gode venninner i flere år, og er åpenbart så nære at de inviterer hverandre til de viktigste markeringene i hverandres liv. Da Mette-Marit feiret ti-årsbryllupsdag i august i fjor, var Franca på plass i Oslo for å feire kjærligheten mellom sin norske venninne og hennes kronprins Haakon (38).

I Oslo Domkirke hadde Franca hedersplass rett bak kronprinsessen, og hun forlot kirken sammen med kronprinsparet, barna deres og et knippe andre kongelige.

For to år siden satt de også side om side da den norske stjernedesigneren Peter Dundas viste sin kolleksjon for det italienske motehuset Pucci, hvor han er sjefsdesigner.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik får Gwyneth modellkroppen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer