Mette-Marit hylles for supersexy lærantrekk

Kronprinsessens opptreden under Røde Kors-jubileet har fått internasjonal oppmerksomhet.

HOLDT TALE: Mette-Marit i Oslo Rådhus. - Wow, for et antrekk, skriver tyske Bunte. Foto: Andreas Fadum
HOLDT TALE: Mette-Marit i Oslo Rådhus. - Wow, for et antrekk, skriver tyske Bunte. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit var onsdag hedersgjest da Røde Kors inviterte til fødselsdagsfeiring for ansatte og gjester i Oslos høyborg Oslo Rådhus.

Mette-Marit er organisasjonens høye beskytter, og hun holdt også en flammende tale for de mange hundre som hadde fått invitasjon til 150-årsfeiringen.

- Det er dere som kan utgjøre en forskjell i vår tid og for det Norge vi vil ha i framtiden. Organisasjoner som Røde Kors – og støtteapparatet av frivillige – har et våkent blikk for nøden når den nærmer seg og for framveksten av nye behov.

FLOTT FIGUR: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ankommer markeringen av Røde Kors i Oslo rådhus  Foto: Andreas Fadum
FLOTT FIGUR: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ankommer markeringen av Røde Kors i Oslo rådhus Foto: Andreas Fadum Vis mer

Dere tar pulsen på Norge og våre menneskelige skyggesider – og møter dem med realisme, respekt og varme, sa Mette-Marit til rungende applaus.

Kong Harald skulle også delta under jubileet, men på grunn av smerter i ryggen ble han hjemme. Kronprins Haakon steppet galant inn, og da kronprinsparet ankom Oslo Rådhus lyste det opp i blitsene fra norsk og internasjonal presse.

En rekke fotobyråer var på plass for å ta bilder av Mette-Marit, og kronprinsessen skuffet ikke. Iført en burgunderrød skinndrakt i laserskåret skinn med reptilmønster strålte hun på den røde løperen sammen med Haakon.

Kjolen er forøvrig en todelt drakt fra den norske designeren Mariette, og det Mette-Marit har brukt den en rekke ganger tidligere. Mette-Marit bar den første gang i Paris for noen år tilbake.

Hylles i Tyskland

Nå får kronprinsesse Mette-Marits opptreden også tyskerne til å juble. Magasinet Bunte hyller Mette-Marit for antrekket, og kaller det supersexy.

- Wow, for et antrekk, står det å leste på nettsiden til Bunte. Magasinet har også i en reportasjefilm sammenlignet Mette-Marits siste antrekk med klær hun har brukt tidligere i sommer, og nå mener tyskerne at Mette-Marit ser bedre ut enn på lenge!

HYLLES: Tyskerne mener Mette-Marit er supersexy i rød lærkjole.
HYLLES: Tyskerne mener Mette-Marit er supersexy i rød lærkjole. Vis mer

Kronprinsessen har også de siste måned benyttet en rekke antrekk som har hengt i garderoben en stund, og det er ikke til å unngå å legge merke til at Mette-Marit nå ser flottere ut enn på lenge.

LES OGSÅ: Kate «overtok» Mette-Marits hushjelp