LYSER OPP: Her ankommer kronprinsesse Mette-Marit prisutdelingen Nåløyet. Det er disse bildene som har fått tyskerne til å kontakte en ekspert. Foto: Espen Solli
LYSER OPP: Her ankommer kronprinsesse Mette-Marit prisutdelingen Nåløyet. Det er disse bildene som har fått tyskerne til å kontakte en ekspert. Foto: Espen SolliVis mer

Mette-Marit henges ut i Tyskland

Ekspert mener Mette-Marit har tuklet med utseendet sitt. Men Slottet er tause.

SEOGHØR.NO: Tyske blader har en lang historie i å skrive usanne artikler om norske kongelige. Nå har et av Tysklands aller største kjendisblader, Bunte, snakket med en ekspert som mener at kronprinsesse Mette-Marit trolig har fått sprøytet nervegiften botox inn i ansiktet for å glatte ut alderslinjene.

Etter et halvt års sykeleie med nakkeprolaps og operasjon har Mette-Marit gjort tidenes comeback, med en rekke representasjonsoppgaver den siste måneden.

Hun har også blitt hyllet for sin vakre klesstil i inn- og utland - og forrige uke havnet hun på topp i britiske HELLOs prinsessekåring.

SPEKULERER I TYSKLAND: Bunte skriver saken der de speskulerer i Mette-Marits utseende.
SPEKULERER I TYSKLAND: Bunte skriver saken der de speskulerer i Mette-Marits utseende. Vis mer

Saken fortsetter under bildet:

Etter at de nye bildene av vår kronprinsesse har blitt sendt rundt i Europa, har tyskerne lagt merke til at Mette-Marit ser veldig bra ut. En ekspert de har snakket med mener at den 40 år gamle kronprinsesse kan ha brukt nervegiften botox for å fjerne rynkene:

- Jeg antar at hun har fått botox-behandling. Men det er ekstremt godt gjort, forteller dr. Wolfgang Kümpel til Bunte.

Legen kan ikke med 100% sikkerhet slå fast at det dreier seg om botox.

Det tyske magasinet er uansett fra seg av begeistring av vår vakre kronprinsesse - og roser henne opp i skyene for det vakre utseendet sitt.

Det tyske magasinet har tidligere skrevet at Mette-Marit har tatt en operasjon av nedre øyelokk.

Se og Hør har vært i kontakt med Sven Gjeruldsen ved Slottets kommunikasjonavdeling, som ikke ønsker å kommentere botox-påstandene i tysk presse.

DELTE UT PRIS: Kronprinsesse Mette-Marit var i forrige uke på Nåløyet, med HENNE-sjefredaktør Laila Madsö og Se og Hør-sjefredaktør Ellen Arnstad. Foto: Espen Solli
DELTE UT PRIS: Kronprinsesse Mette-Marit var i forrige uke på Nåløyet, med HENNE-sjefredaktør Laila Madsö og Se og Hør-sjefredaktør Ellen Arnstad. Foto: Espen Solli Vis mer

Tror du Mette-Marit har benyttet botox? (Avsluttet)