Mette-Marit har blitt proff på høye hæler

Kronprinsesse Mette-Marit måtte dra fram noen helt egne triks. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (38) har gjennom ti års trening skaffet seg en helt egen teknikk på hvordan man kommer seg til og fra Kongeskipet på høye hæler.

Denne uken var kronprinsparet på fylkestur til Møre og Romsdal, og Mette-Marit og Haakon (38) bodde på Kongeskipet Norge, som fraktet dem fra bygd til bygd gjennom storslått Vestlandsnatur.

Da hun ankom Geiranger var det lavvann, og hellingen på landgangen fra flytebrygga var meget bratt. Kronprinsessen forserte likevel prøvelsen - og besto med glans.

I nærmere ti cm høye hæler tok hun dobbelttak i gelenderet og skred elegant fram på brygga. Kronprinsessen lot seg ikke skremme av den bratte bakken, og tok utfordringen på strak arm uten hjelp fra Haakon.

Da hun avsluttet første dag på Hareid var det igjen lavvann - denne gangen måtte hun ned en bratt bakke for å komme seg ombord i sjaluppen, som fører kronprinsparet ut til det ventende Kongeskipet. Også da imponerte Mette-Marit stort:

- Oj - tenk at hun klarer det på de høye hælene. Jeg hadde nok ramlet rett i vannet, humret en av de lokale innbyggerne, som var møtt fram på brygga med norsk flagg for å ta avskjed med de kongelige.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit fikk gull

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer