- Mette-Marit gruser i alle fall Caroline og Stephanie i stil

Kronprinsesse Mette-Marit viste igjen hvorfor hun sammenlignes med Grace Kelly...

NØYTRAL: Kronprinsesse Mette-Marit i en nøytral kjole i bryllupet. Foto: Scanpix
NØYTRAL: Kronprinsesse Mette-Marit i en nøytral kjole i bryllupet. Foto: Scanpix Vis mer
Se bildene nederst i saken!


SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit strålte på den røde løperen da hun ankom bryllupet til fyrst Albert og hans Charlene Wittstock i Monaco lørdag.


Og Mette-Marit levde opp til dagen før, da hun og Kronprins Haakon tok del i cocktailfesten som ble arrangert på ærverdige La Hermitage fredag kveld.

Etter arrangementet fikk hun ros av den kongelige motebloggen Order Of Splendor, som kåret Mette-Marit til sin favoritt blant gjestene som kom i nøytrale farger.

«Vi synes Mette-Marit ser best ut her. Veldig normalt til henne å være, men vi liker det.», skrives det på bloggen.

Også Svensk Damtidning skryter av kronprinsessen, som var en av motebloggeren Johanna Lejons favoritter for kvelden.

«Gjestene så fantastiske ut. Mine favoritter er Mette-Marit, Máxima, Mathilde og Mary.»

- Hun så best ut i går, og hun ser best ut i dag. Vår egen Mette-Marit er av mange blitt omtalt som den nye Grace Kelly, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Hun gruser i alle fall Caroline og Stephanie av Monaco i stil. Ingen tvil om hvem Charlene bør ringe i fremtiden, skulle hun trenge moteråd. Kanskje også et par kjærlighetsråd? Mette-Marit stråler som en sol, mens Charlene ser rett og slett litt ulykkelig ut. Jeg håper det er bryllupsnerver, sier redaktør Linda Jochime Helgesen Aslaksen i KK.no.

Like heldig var ikke kronprinsessen i bryllupet til Sveriges kronprinsesse Victoria (33) og Daniel Westling (37) i fjor sommer. Da hadde hun på seg en isblå kjole, og ble kåret til en av bryllupets verst kledde.

«Hun er utrolig nydelig, men det ser ut som hun har kjøpt sin lagvise rysjekjole på en butikk for Disney-prinsesser», skrev magasinet Time om Mette-Marit.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blant de verst kledde kongelige bryllupsgjestene

STILBOM: Prinsesse Stephanie og prinsesse Caroline av Monaco hilses av frankrikes president Nicolas Sarkozy. Men moteekspertene hilser ikke antrekkene deres like velkommen i brorens bryllup. Foto: Reuters
VISTE SLANGEN: Prinsesse Stephanie viste fram sin slangetatovering i bryllupet. Foto: All Over Press
UTENLANDSK SKRYT: Mette-Marit fikk mye ros for dette antrakket fra fredagens fest. Foto: Scanpix
SLAKT: Mette-Marit ble slaktet for denne blå kjolen i bryllupet til kronprinsesse Victoria (33) og Daniel Westling (37) i fjor sommer. Foto: All Over Press
I 2001: Dette hadde Mette-Marit på seg da hun giftet seg med kronprins Haakon i 2001. Foto: SCANPIX