Mette-Marit fikk spesiallaget antrekk av norsk designer

Kronprinsessen overrasket i todelt kreasjon under prinsebryllupet.

ROSA PÅ BALL: Kronprinsesse Mette-Marit var kledd i blomsterdekorert skjørt fra Temperley London og en spesialdesignet overdel fra Nina Skarra da hun ankom det svenske bryllupet i følge med sin uniformskledde ektemann Haakon.  Foto: NTBscanpix
ROSA PÅ BALL: Kronprinsesse Mette-Marit var kledd i blomsterdekorert skjørt fra Temperley London og en spesialdesignet overdel fra Nina Skarra da hun ankom det svenske bryllupet i følge med sin uniformskledde ektemann Haakon. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (41) er selvfølgelig på plass i Stockholm, der prins Carl Philip (36) i dag gifter seg med sin Sofia Hellqvist (30).

Under gårsdagens gallamiddag valgte Mette-Marit gjenbruk og stilte i en blomstermønstret kjole fra italienske Giambattista Valli. Til selve vielsen har hun derimot fått kreert et helt nytt antrekk.

Kronprinsessen ankom Slottskyrkan iført et fotsidt skjørt med blomstermønster. Overdelen i pastellrosa silke er norsk design. 

Det romantiske skjørtet er fra det britiske merket Temperley London. Modellen heter “Orchidea” og er fra vår/sommer-kolleksjonen for 2014. Det er nå utsolgt på nett, men kostet 9500 kroner da det var til salgs.

Saken fortsetter under bildet!

 

Overdelen er spesialdesignet til Mette-Marit av den norske designeren Nina Skarra (43), som også har laget flere antrekk til henne tidligere. Den pastellrosa silkeblusen matchet skjørtet perfekt. 

Da skjørtet ble vist på catwalken i London var det kombinert med en leopardmønstret topp. Men Mette-Marit valgte altså å få spesiallaget en overdel med halvlange ermer. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer