Mette-Marit fikk nye bryn og negler

Kronprinsessen rakk skjønnhetspleie mellom to offisielle oppdrag.

FORVANDLING: Kronprinsesse Mette-Marit (t.v.) hadde naturlige bryn da hun var på klimakonferanse i Asker sist uke. Dagen etter stilte hun med nyfargede, mørkere øyebryn og nystelte negler.  Foto: Andreas Fadum/Tor Lindseth/Se og Hør
FORVANDLING: Kronprinsesse Mette-Marit (t.v.) hadde naturlige bryn da hun var på klimakonferanse i Asker sist uke. Dagen etter stilte hun med nyfargede, mørkere øyebryn og nystelte negler. Foto: Andreas Fadum/Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (40) gjorde en innsats for miljøet sist uke. Onsdag var hun til stede under FutureBuilts konferanse «Klima for innovasjon?» i Asker kulturhus.

Den siste tiden har Mette-Marit vist fram en rekke nye designplagg, men denne gangen var hun kledd i et enkelt, svart antrekk bestående av høyhalset genser og skjørt. Også hår og sminke var av den enkle sorten.

Det forandret seg til dagen etter!

Kronprinsessen hadde tydelig fått fikset både bryn og negler før hun torsdag besøkte Matsentralen i Oslo. De ulakkede neglene hadde fått et lag lys neglelakk, mens brynene var farget mørke og nappet i fasong.Kanskje var skjønnhetsbehandlingene forberedelser til denne ukens galla i New York? Kronprinsessen er tirsdag kveld hedersgjest under den stjernespekkede amfAR-gallaen, der hun skal motta prisen «amfAR Award of Inspiration».

Sarah Jessica Parker (49), Robert De Niro (70) og Jennifer Lopez (44) er bare noen av stjernene som er til stede på veldedighetsgallaen, som samler inn penger til forskning på hiv og aids. Kronprinsessen får prisen for sitt mangeårige hiv- og AIDSarbeid, melder Kongehuset.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer