EKSKLUSIV STIL: Slottet bekrefter at kronprinsesse Mette-Marit ofte får rabatter når hun handler klær hos noen av verdens mest kjente designere. Her er hun i en kjole fra italienske Valentino. Foto: Stella Pictures
EKSKLUSIV STIL: Slottet bekrefter at kronprinsesse Mette-Marit ofte får rabatter når hun handler klær hos noen av verdens mest kjente designere. Her er hun i en kjole fra italienske Valentino. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mette-Marit får rabatt på luksusklær

Kjendis-designerne slår av på prisen for kronprinsessen.

Publisert
SEHER.NO:  Kronprinesse Mette-Marit (37) fikk mye ros for sin klessmak da hun blant annet viste seg i flere antrekk fra den italienske topp-designeren Valentino under kronprinsparets nylige besøk i New York.

Men ifølge VG slipper Mette-Marit billigere unna enn andre kvinner som ønsker seg å iføre antrekkene, som ifølge avisa koster fra 15.500 kroner og oppover.

Kommunikassjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, bekrefter rabattene overfor avisa.

- Kronprinsessen kjøper klærne sine selv - og ofte med rabatt. Hun handler også mange av klærne sine på godt gammeldags salg, hvilket også var tilfelle på denne turen, sier hun.

Mette-Marit er ifølge VG en av flere unge kongelige kvinner, som ofte smykker seg med klær fra Valentino.

Gunnar Bodahl-Johansen ved Institutt for journalistikk er svært kritisk til at Slottet ikke er mer åpne rundt hvilke fordeler som er gitt kronprinsparet.


- Det er fornuftig å kjøpe på salg, men det er ikke uproblematisk hvis man får rabatt i kraft av sin posisjon i samfunnet. Da kan aktører bruke medlemmer av kongehuset for å promotere klær, og det har også noe med deres uavhengighet å gjøre, sier han til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Mette-Marit får moteskryt i Amerika

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer