Mette-Marit får moteskryt i Amerika

Kronprinsparets besøk i New York har ikke gått upåaktet hen i amerikanske medier... Se bildespesial!

GODT VALG: Kronprinsesse Mette-Marit hylles av amerikanske medier for sin gode motesans. Foto: Stella Pictures
GODT VALG: Kronprinsesse Mette-Marit hylles av amerikanske medier for sin gode motesans. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Torsdag og fredag har det norske kronprinsparet Haakon (37) og Mette-Marit (37) befunnet seg i New York.

Kronprinsparets besøk har ikke gått upåaktet hen i amerikanske medier. Den populære avisen The Huffington Post har spesielt lagt merke til kronprinsessens gode klesstil - i stor kontrast til den svenske moteeksperten, Daniel Björk, som ikke er like imponert.

- Norges kronprinsesse, Mette-Marit, har blitt sett rundt om gatene i New York denne uken. Det ser ut til at hun kun har pakket med seg klær i nøytrale farger. Det var virkelig ingen en dum idé, skriver avisen.

Nøytrale pudderfarger har preget motebildet denne sommerne og høsten, og Matte-Marit er som vanlig med på motene. Det virker som dette er en farge som er kommet for å bli. De sarte nyansene er både romantiske, sofistikerte og feminine, skriver Side 2.

På torsdag hadde hun på seg en pudderrosa jakke med rysjer, og et hvit skjørt. Hun skiftet så til en beige drakt, som hun spritet opp med et belte. Da kronprinsparet fikk en omvisning på Ground Zero på fredag, hadde hun på seg et antrekk med forskjellige lysegrå elementer.

Kronprinsparet har også deltatt på en rekke kulturarrangementer mens de har vært i storbyen. Fredag fikk paret en omvisning på Ground Zero, hvor det norske arkitektfirmaet Snøhetta har designet velkomstsenteret 9/11 Museum and Memorial.

- Det er spesielt å være tilbake på Ground Zero. Det er både fint å se at det nå bygges opp igjen og reflektere rundt alt som skjedde her, sa kronprins Haakon til Dagbladet.

Det offisielle New York-oppholdet ble avsluttet med en jubileumsgalla i forbindelse med 100 årsmarkeringen til American-Scandinavian Foundation på ærverdige Plaza Hotel i natt norsk tid. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Mette-Marit er ikke et moteikon

VAKKER: Mette-Marit kle pudderfarger svært godt. De sarte nyansene er både romantiske og sofistikerte på samme tid. Foto: Stella Pictures
BESØKTE SKANDINAVISK SENTER: Kronprinsparet var til stede under åpningen av den nye utstillingen Commom Grounds ved The Scandinavian House i New York. Foto: Stella Pictures
GODT VALG: Kronprinsesse Mette-Marit hylles av amerikanske medier for sin gode motesans. Foto: Stella Pictures
MANHATTAN: Etter å ha besøkt New Museum på Manhattan, ruslet kronprinsparet gjennom gatene, og spiste lunsj på en restaurant. Foto: Stella Pictures
BARNEOPERA: Kronprinsparet fikk også med seg barneoperaen Max and Moritz, ved Lower Manhattan Arts Academy. Foto: Stella Pictures
NEW YORK: Natt til lørdag, norsk tid, avsluttet det norske kronprinsparet sitt besøk i New York med en jubileumsgalla. Foto: Stella Pictures