FRISK IGJEN: Etter tre ukers sykemelding kan endelig kronprinsesse Mette -Marit representere Norge igjen. Foto: Andreas Fadum
FRISK IGJEN: Etter tre ukers sykemelding kan endelig kronprinsesse Mette -Marit representere Norge igjen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Mette-Marit er friskmeldt

Endelig kan kronprinssessen arbeide igjen.

Publisert
SEHER.NO:  Torsdag forrige uke gikk Mette-Marit sykemelding ut, og nå meldes det om at kronprinsessen er klar for offisielle oppdrag igjen.

Kronprinsesse Mette-Marit har vært sykemeldt i tre uker etter å ha pådratt seg en slitasjeskade i nakkevirvlene, og har blitt bedt av legene om å ta det med ro.

Torsdag forrige gikk denne sykemeldingen ut.

- Jeg har nettopp fått beskjed av UD's pressekontor at Mette-Marit er friskmeldt og at hun sammen med kronprins Haakon drar på offisielt besøk til Malaysia til helgen, sier hoffreporter Kjell Arne Totland i Se og Hør til Seher.no

Han sier at turen til Malaysia har vært planlagt lenge, men at sykemeldingen til kronprinsessen har skapt uvisshet om hennes deltagelse.

- Dette er kjempegode nyheter for alle og for oss som er akreditert til turen. Mette-Marits sykemelding har vært et usikkerhetsmoment, men nå ble det endelig bekreftet at hun er frisk nok til å dra, sier Totland til Seher.no

Slottet melder at hun fremdeles får behandling for for prolaps i nakkeregionen og vil ha et noe redusert program under besøket. Nærings- og handelsminister Trond Giske er med i den offisielle delegasjonen og leder av en større gruppe fra næringslivet.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  Sykemeldt to ganger på to uker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer