FORTSATT SYK: Kronprinsesse Mette-Marit har vært sykemeldt i tre uker, og nå blir sykemeldingen forlenget. Hun vil bli vurdert på nytt av en lege neste uke, sier kommmunikasjonsrådgiveren ved det Kongelige Hoff til Seher.no.  Foto: SCANPIX
FORTSATT SYK: Kronprinsesse Mette-Marit har vært sykemeldt i tre uker, og nå blir sykemeldingen forlenget. Hun vil bli vurdert på nytt av en lege neste uke, sier kommmunikasjonsrådgiveren ved det Kongelige Hoff til Seher.no. Foto: SCANPIXVis mer

Mette-Marit er fortsatt syk

Kronprinsessens sykemelding forlenges.

SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit har vært sykemeldt i tre uker etter å ha pådratt seg en slitasjeskade i nakkevirvlene, og har blitt bedt av legene om å ta det med ro.

Torsdag går den opprinnelige sykemeldingen ut.
 
- Kronprinsessen er fortsatt sykemeldt, og har fått beskjed om å ta det med ro på grunn av skadene i nakken. Hun vil bli vurdert på nytt av en lege neste uke, får Seher.no opplyst fra Det Kongelige Hoff.

Talsperson Marianne Hagen ved Slottet har tidligere avvist at slitasjeskaden kan finne årsak tilbake til et fall i Ukraina i 2008. Mette-Marit pådro seg den gang hjernerystelse og ble sykmeldt i to ganger to uker.

Kronprinsessens offisielle program de tre siste ukene har blitt avlyst, og slik kommer det til å forbli på ubestemt tid fremover.

Hagen forsikrer at kronprinsesse Mette-Marit vil få nødvendig behandling og oppfølging i tiden framover.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Mette-Marit er syk