Mette-Marit dropper barnedåp

Märtha, Ari og Haakon drar alene til Estelles dåp.

KOMMER IKKE: Kronprinsesse Mette-Marit glimrer med sitt fravær på gjestelisten til den svenske prinsessens dåp. Foto: Scanpix
KOMMER IKKE: Kronprinsesse Mette-Marit glimrer med sitt fravær på gjestelisten til den svenske prinsessens dåp. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ventet storinnrykk av kongelige gjester til Stockholm 22. mai, når arveprinsesse Estelle skal døpes i Slottskyrkan på Stockholms slott.
 
Nå har Det norske kongehuset offentliggjort hvem som vil være tilstede og representere Norge – og både kong Harald (75), dronning Sonja (74) og kronprinsesse Mette-Marit (38) glimrer med sitt fravær.
 
- H.K.H. Kronprinsen er til stede ved H.K.H. Prinsesse Estelle av Sveriges dåp i Slottskyrkan på Stockholm slott. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn vil også være til stede, skriver slottet.
 
Det var på forhånd ventet at både kongeparet og Mette-Marit skulle være tilstede.

Kronprins Haakon og kronprins Frederik av Danmark skal etter kongelig tradisjon være faddere for tronarvingen i nabolandet.
 
Det har imidlertid vært mye rot omkring dåpsdatoen, som er flyttet frem og tilbake, ettersom den krasjet med dåpen i Danmark.
 
Mette-Marit skal imidlertid til USA, hvor hun skal på et tredagers møte med organisasjonen Young Global Leaders, som hun er svært engasjert i. Deretter drar hun rett til Geiranger, hvor fylkesturen til Møre og Romsdal starter.

Danmark stiller på sin side mannsterke. Torsdag ble det kjent at kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, dronning Margrethe og prins Henrik kommer for å hylle den lille prinsessen på hennes store dag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem Estelle på slottsbalkongen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer