BLIR TV-STJERNE: NRK lager nå en dokumentar om kronprinsesse Mette-Marit, som skal vises på kronprinsparets ti-års bryllupsdag neste år. Foto: SCANPIX
BLIR TV-STJERNE: NRK lager nå en dokumentar om kronprinsesse Mette-Marit, som skal vises på kronprinsparets ti-års bryllupsdag neste år. Foto: SCANPIXVis mer

Mette-Marit blir TV-stjerne

- Det skal bli interessant å komme litt tettere på Mette-Marit .

SEHER.NO: Mette-Marit er vant til å ha kameraene tett på seg i forbindelse med sin rolle som kronprinsesse, men nå slipper hun dem snart nærmere enn noensinne, skriver Se og Hør Weekend.

Se og Hør Weekend skriver fredag at NRK er i ferd med å lage en dokumentar om kronprinsessen, som etter planen skal sendes i forbindelse med kronprinsparets ti års bryllupsdag i august neste år.

- Et spennende og interessant prosjekt , som jeg gleder meg til å se resultatet av, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, som har kjent til prosjektet en stund – og skriver om dokumentaren i  fredagens Se og Hør.

Han ser spesielt frem til å høre hvordan Mette-Marit betrakter seg selv og sin rolle.

-  Jeg vet at NRKs team allerede har gjennomført flere intervjuer med Kronprinsessen – blant annet på hennes kontor på Slottet. Det skal blir interessant å komme litt tettere på Mette-Marit og høre hvordan hun selv opplever sin spesielle rolle. Kanskje også hvordan hun selv føler at hun har utviklet seg i årenes løp.

Ifølge Se og Hør Weekend skal NRK også intervjue andre medlemmer av kongefamilien i dokumentaren.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Legger ikke ut private filmer