BITT AV VALPEN: På dette bildet hygger kronprinsfamilien seg med sin nye valp Milly Kakao i parken på Bygdø Kongsgård med valpen Milly Kakao. Men nylig måtte Mette-Marit til legevakten etter at hun ble bitt av valpen. Foto: Veronica Melå, Det kongelige hoff
BITT AV VALPEN: På dette bildet hygger kronprinsfamilien seg med sin nye valp Milly Kakao i parken på Bygdø Kongsgård med valpen Milly Kakao. Men nylig måtte Mette-Marit til legevakten etter at hun ble bitt av valpen. Foto: Veronica Melå, Det kongelige hoffVis mer

Mette-Marit bitt av barnas hund

Mette-Marit til legevakten på Haakons bursdag.

SEHER.NO: Mette-Marit (35) ble bitt i leppa, da hun skulle leke med familiens nye hund Milly Kakao, skriver Se og Hør weekend.

Kronprinsessen måtte avbryte bursdagsfeiringen til kronprins Haakon (36) sist mandag, da hun ble bitt i underleppa av den viltre valpen. Slottet bekrefter overfor Se og Hør at Mette-Marit ble sendt til legevakten der hun fikk stivkrampesprøyte.

- Kronprinsessen fikk en rift i den nederste leppen. Det hele var svært udramatisk, men for å være på den sikre siden tok kronprinsessen kontakt med legevakten for å få en stivkrampesprøyte, skriver assisterende kommunikasjonssjef Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet.

Uhellet skjedde da kronprinsparet feiret Haakons bursdag på Flatholmen ved Risør, skriver Se og Hør weekend.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Slutt for tredje gang