Mette-Marit bekymret

Mette-Marits stefar har vært inn og ut av sykehus med en alvorlig hjertelidelse. Kronprinsessen trøster sin mor.

HJERTESYK: Marit Tjessem og Mette-Marits stefar Rolf Berntsen. Foto: Se og Hør
HJERTESYK: Marit Tjessem og Mette-Marits stefar Rolf Berntsen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hjerte-operert!


Kronprinsesse Mette-Marit har hele livet fått støtte fra sin mor, Marit Tjessem (68), men nå er det Mette-Marit som må trøste mamma, melder Se og Hør.


Marit Tjessems mann, Rolf Berntsen (72) sliter med hjertet. Han fikk nytt hjerte som 59-åring, og har i mange år vært alvorlig hjertesyk. Se og Hør skriver at lidelsen har forverret seg de siste månedene.


I 1991 fikk han nytt hjerte, og ingeniøren fortalte om transplantasjonen i lokalavisa Fædrelandsvennen: - Jeg hadde ikke mange uker igjen med det gamle hjertet. Det nye hjertet kom i siste liten. Jeg fikk livet i gave, og er evig takknemlig for det, sa han den gang.


Men til tross for at han har levd sunt så har han slitt med alvorlige bivirkninger av hjertetransplantasjonen. Flere av kroppens organer har fungert dårlig, men Mette-Marits stefar har likevel holdt humøret oppe.


Rolf Berntsen har et nært forhold til sine stebarnebarn. Særlig Marius som bodde hos mormor Marit og "besse" Rolf da han var liten.


Hverken Marit Tjessem eller Rolf Berntsen vil kommentere saken i Se og Hør.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer