Mette-Marit avlyser på grunn av sykdom

Skulle ha besøkt «Kjør for livet» i Melhus mandag.

AVLYSER: Kronprinsessen blir ikke å se på Bollandsmoen i Sør-Trøndelag mandag. Foto: SCANPIX
AVLYSER: Kronprinsessen blir ikke å se på Bollandsmoen i Sør-Trøndelag mandag. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter planen skulle kronpris Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøke organisasjonen «Kjør for livet» i Melhus mandag. Nå må kronprinsen stille alene. Mette-Marit har nemlig blitt syk.

Det bekrefter informasjonsrådgiver ved fylkesmannen i Sør-Trøndelag, Aage Tørris Ekker, overfor Se og Hør.

- Kronprinsessen har meldt avbud, hun er dessverre syk i dag, sier Ekker.

«Kjør for livet» er en organisasjon som mottar støtte fra kronprinsparets fond, og kronprinsparet skulle delta på et arrangement på Bollandsmoen rallycrossbane.

- De skal får være med oss å oppleve den gode teamfølelsen og samholdet vi har på billøp. Her vil Kronprinsparet få mulighet til å møte ungdommene på deres drømmearena, samt få spise teamlunsj. Etter lunsj vil det bli opplegg med kjøring både på ATV og som passasjer i rallycrossbilen, sa daglig leder Knut Ove Børseth til organisasjonens hjemmeside i forkant av besøket.

Tirsdag er det planlagt at kronprinsparet skal besøke Åmot kommune. Besøket skulle egentlig funnet sted i sommer, men ble utsatt etter terrorhandlingene i Oslo og på Utøya. Om Mette-Marit vil være til stede er foreløpig uvisst.

Kommunikasjonssjef på slottet, Marianne Hagen, bekrefter avlysningen overfor Seher.no mandag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik var Mette-Marits hemmelige luksushelseferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer