«Mette-Marit av Norge er åpenbart i en krise»

Utenlandsk blad beskriver kronprinsesse Mette-Marit som «deprimert» og «i krise», etter India-oppslagene.

I INDIA: Mette-Marit er på en over to uker lang ferietur i Ladakh-området i India. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB scanpix
I INDIA: Mette-Marit er på en over to uker lang ferietur i Ladakh-området i India. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I Se og Hør Weekend sist fredag kunne Se og Hør eksklusivt vise frem de første bildene av kronprinsese Mette-Marit (38) på hennes reise i delstaten Kashmir i India. I tirsdagens Se og Hør kunne bladet avsløre kronprinsessens reisefølge - guru Myoshin Kelley (57). 

Mette-Marits tur i Ladakh-provinsen nord i India har siden fått bred omtale i Norge. Men også i utlandet skrives det mye om kronprinsessens ferie.

Der er ikke alle mediene like forståelsesfulle når det gjelder kronprinsessens drømmeferie.

«Hun auksjonerer bort klærne, gråter offentlig og tar en pause fra det kongelige liv: Mette-Marit av Norge er åpenbart i en krise - og drar til India for å finne seg selv,» skriver det sveitsiske magasinet Schweizer Illustrierte under overskriften «Hva skjer med den norske prinsessen?»


Magasinet fortsetter med å spekulere i årsaken til Mette-Marits India-tur.

«Hva er årsaken til Mette-Marits tur? Er det på grunn av en midtlivskrise? Igjen og igjen har hun overrasket i det siste med atypiske handlinger», skriver Schweizer Illustrierte og viser blant annet til at kronprinsessen ikke deltok i dåpen til prinsesse Estelle i Stockholm, til tross for at kronprins Haakon (38) var en av fadderne.

Mette-Marit var på en lenge planlagt reise i USA under dåpen - men fikk kritikk for at hun takket nei til invitasjonen.

Det sveitsiske magasinet avslutter artikkelen med å hevde at kronprinsessens Kashmir-reise kan «være et forsøk på å komme over sin depresjon»...

Slottet på sin side har tidligere sagt til Seoghør.no at kronprinsessen rett og slett er på ferie. 


- Kronprinsessen skal gå fottur i fjellene, sa informasjonssjef Marianne Hagen ved Slottet til Seoghør.no, da den hemmelige ferien ble kjent.

- Hun skal ikke ha flere oppdrag på denne siden av sommeren, sa Hagen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raser mot Mette-Marit  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer