Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

- Mer forelsket enn noen gang

Kjærligheten blomstrer for prinseparet.

KJÆRLIG: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip sto tett under konsert forrige uke. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB
KJÆRLIG: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip sto tett under konsert forrige uke. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB Vis mer
Publisert

Det mye omtalte kjæresteparet, prins Carl Philip (43) og prinsesse Sofia (37) av Sverige, ser mer forelsket ut enn noen gang.

Prinsen skapte flere overskrifter da han innledet et forhold til Sofia i 2010. Hun hadde nemlig tidligere deltatt i den svenske versjonen av realityserien «Paradise Hotel», i tillegg til å ha stilt opp på toppløsbilder i et herremagasin.

Barnefri

Kritikken stoppet dog ikke paret i å bli mann og kone. I dag har ekteparet de tre sønnene Alexander (6), Gabriel (4) Julian (1).

Forrige uke fikk paret tilsynelatende barnevakt og tok turen til Borgholms slott i Sverige, som er en ruin av festningen som ble bygget i det 13. århundre, for å se popartisten Molly Sandén (30).

Mellom ruinene kan man se et nokså forelsket ektepar som ser hverandre inn i øynene og holder rundt hverandre.

- Prins Carl Philip og prinsesse Sofia så nesten mer forelsket ut enn noen gang da de var på konsert med Molly Sandén. De to er travle småbarnsforeldre som sikkert sjelden har tid til å prioritere bare hverandre, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.