Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

- Mer forelsket enn noen gang

Kjærligheten blomstrer for prinseparet.

KJÆRLIG: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip sto tett under konsert forrige uke. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB
KJÆRLIG: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip sto tett under konsert forrige uke. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB Vis mer
Publisert

Det mye omtalte kjæresteparet, prins Carl Philip (43) og prinsesse Sofia (37) av Sverige, ser mer forelsket ut enn noen gang.

Prinsen skapte flere overskrifter da han innledet et forhold til Sofia i 2010. Hun hadde nemlig tidligere deltatt i den svenske versjonen av realityserien «Paradise Hotel», i tillegg til å ha stilt opp på toppløsbilder i et herremagasin.

Barnefri

Kritikken stoppet dog ikke paret i å bli mann og kone. I dag har ekteparet de tre sønnene Alexander (6), Gabriel (4) Julian (1).

Forrige uke fikk paret tilsynelatende barnevakt og tok turen til Borgholms slott i Sverige, som er en ruin av festningen som ble bygget i det 13. århundre, for å se popartisten Molly Sandén (30).

Mellom ruinene kan man se et nokså forelsket ektepar som ser hverandre inn i øynene og holder rundt hverandre.

KJÆRTEGN: Prins Carl Philip nølte ikke med å stryke sin kone kjærlig over kinnet under konserten. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB
KJÆRTEGN: Prins Carl Philip nølte ikke med å stryke sin kone kjærlig over kinnet under konserten. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB Vis mer

- Prins Carl Philip og prinsesse Sofia så nesten mer forelsket ut enn noen gang da de var på konsert med Molly Sandén. De to er travle småbarnsforeldre som sikkert sjelden har tid til å prioritere bare hverandre, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

Tidligere i sommer kunne prins Carl Philip og prinsesse Sofia feire syv års bryllupsdag. Ut ifra de romantiske bildene mener kongehuseksperten at det ser ut som at følelsene mellom paret er like sterke som den gang de fant hverandre.

FYLLER ÅR: Prins Alexander av Sverige, sønn av prins Carl Phillip og prinsesse Sofia, fylte her fem. Video: Small Media Vis mer

- Denne kvelden var de tre små sønnene deres trygt plassert hos barnevakten, og prinseparet så ut til å nyte kvalitetstiden sammen. De så rett og slett ut til å bare ha øyne for hverandre, legger hun til.

LES OGSÅ: Prins William og Kate Middelton: Reagerer på konas babyfeber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer