Prins Harry og hertuginne Meghan:

Mener det er falskt

Hertugparet vekker oppsikt nok en gang.

NY DOKUMENTAR: Det er knyttet stor spenning til den nye dokumentaren om hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB
NY DOKUMENTAR: Det er knyttet stor spenning til den nye dokumentaren om hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verden holder nærmest pusten i påvente på den nye Netflix-dokumentaren om prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41).

Allerede før premieren har det dukket opp en rekke overskrifter om dokumentaren, og i forrige uke kom sniktitten «alle» hadde ventet på.

Prins Harry og hertuginne Meghan får stadig kritikk for det de foretar seg, og dokumentaren ser ikke ut til å bli noe unntak.

STORM: Prins Harry og hertuginne Meghan har stått i en storm de siste årene. Nå kommer dokumentarfilmen hvor begge snakker ut. Video: Netflix Vis mer

Fake bilde?

Nå skriver flere utenlandske tabloidaviser at ett av bildene man ser i dokumentaren er fake.

Ifølge New York Post skal det dreie seg om et bilde som er ment til å vise at paret blir forfulgt av pressen. Det skal imidlertid ha blitt oppdaget at dette bildet egentlig er et fotografi tatt under en «Harry Potter»-premiere flere år før prins Harry og hertuginne Meghan i det hele tatt hadde truffet hverandre.

Bildet vises i traileren som ble sluppet forrige uke, og dukker opp rett før man ser prins Harry si følgende:

- Jeg måtte gjøre alt jeg kunne for å beskytte familien min.

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kan dermed virke som om han antyder at han beskyttet familien fra paparazzier og britiske tabloider.

Det hevdes at bildet som nå diskuteres er fra 2011 og tatt under et arrangement for filmen «Harry Potter and the Deathly Hollow: Part Two».

Harry og Meghan møtte hverandre først i 2016, altså flere år senere, og ingen av dem skal ha vært til stede under Harry Potter-lanseringen.

Fotografen Doug Seeburg, som derimot skal ha vært der under arrangementet, hevder ingen medlemmer fra kongefamilien var til stede.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Netflix har så langt ikke uttalt seg om påstandene.

- På’n igjen!

Traileren har vekket oppsikt på flere måter, da den kom i forrige uke ble hertugparet kritisert for tidspunktet den kom på. Reaksjonene haglet i sosiale medier.

«Jeg elsker hvordan de slipper traileren for denne samme dag som prins William og Kate kommer til USA. Ingenting sier familiekjærlighet som konkurransen om oppmerksomhet», skrev blant annet en bruker.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle var alt annet enn sjokkert over at det nok en gang skulle storme rundt hertugparet.

- Så var det på’n igjen! Hver gang Meghan og Harry gjør noe, blir det et voldsomt oppstyr. Jeg opplever det som alt blir tolket i verste mening alltid, sa hun til Se og Hør og fortsatte:

EN GOD AVGJØRELSE: Kronprins Haakon utalelser om avgjørelsen rundt prinsesse Märta Louise rolle. 8. november ble det kjent at hun skal slutte å representere kongehuset. Video: Jonathan Gaathaug Nielsen. Vis mer

- Samtidig forstår jeg veldig godt kritikken som går på at de stadig vekk oppsøker rampelyset når de har sagt at de rømte fra det kongelige livet for å slippe det.

LES OGSÅ: Ukjent kvinne med avsløringer om prinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer