Men, er det ikke...?

«Kongelig bryllup» skapte oppstandelse i London.

FULL FURORE: Tre «lookalikes», som forestilte prins William, Kate Middleton og dronning Elizabeth skpate oppstyr i London  fredag 1. april. «Bryllupsfølget» var et stunt for å promotere en ny satirisk bok om det nært forestående bryllupet...  Foto: All Over Press
FULL FURORE: Tre «lookalikes», som forestilte prins William, Kate Middleton og dronning Elizabeth skpate oppstyr i London fredag 1. april. «Bryllupsfølget» var et stunt for å promotere en ny satirisk bok om det nært forestående bryllupet... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det royale bryllupet til Storbritannias prins William (28) og forloveden Kate Middleton (29) nærmer seg med ærbødige kirkegulvskritt.

Den store begivenheten skal finne sted i London den 29. april, så det var neppe rart av folk på gata i London gjorde store øyne fredag denne uken. Midt i sentrum dukket nemlig tilsynelatende brudeparet opp, med både ronning Elizabeth og en bryllupsvogn på slep!

Opptoget skapte virkelig furore, og øyenvitner kjempet om å få knipset bilder av det uventede bryllupsfølget. Imidlertid viste det seg å være falsk alarm - brudeparet var kun to «lookalikes» som lignet imponerende mye på prinsen og hans forlovede, det samme gjaldt for «dronningen» selv.

Skuespillerne var i sentrum for å promotere lanseringen av boken «Kate & Wills Up The Aisle: A Right Royal Fairy Tale», en satirisk bok som «følger» bryllupsforberedelsene «fra innsiden» med et humoristisk skråblikk.

- Det er ikke en anti-monarkistisk bok i det hele tatt, men den er en motvekt til det bryllupshysteriet som herjer for tiden, sier Anne Furniss ved bokens forlag til The Bookseller.

Boken er skrevet av den prisvinnende kunstneren og fotografen Alison Jackson, som ble kjent nettopp for sine bilder av «lookalike»-kjendiser i kompromitterende positurer. Snakk om aprilsnarr i London sentrum...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han var en skikkelig rasist 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer