Men er det ikke Kate og William?

Rocka bryllupsvideo går som en farsott på YouTube.

MUNTERT MØTE: Da kopiene av Kate og William fra videoen på Youtube var i Oslo for å lage en påskrereportasje til Se og Hør i  februar,  besøkte de også bladets hoffreporter Kjell Arne Totland på hans kontor.
MUNTERT MØTE: Da kopiene av Kate og William fra videoen på Youtube var i Oslo for å lage en påskrereportasje til Se og Hør i februar, besøkte de også bladets hoffreporter Kjell Arne Totland på hans kontor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se den populære bryllupsvideoen nederst i saken!   

SEHER.NO: Mobiltelefonselskap «T Mobile» har laget en vri på den kjente YouTube-hiten «JK Wedding Dance». I reklamevideoen - som så langt har blitt sett over to millioner ganger - danser Williams og Kates, samt en hel rekke andre britiske kongeliges, dobbelgjengere seg inn til vielsen.

Prins Williams dobbeltgjenger, Simon Watkinson (28), og Kate Middletons spitting image, Collette Mullarkey (23), var i februar i Norge for å gjøre påskereportasje med Se og Hør, en reportasje som er på trykk i Se og Hørs påskenummer, som er i salg nå.
Her er de blant annet avbildet sammen med en rekke norske politikere.

- De var to veldig hyggelige ungdommer, som håpet å gjøre dette til et levebrød. Spesielt i enkelte positurer var de begge veldig like originalene. Men de var nok litt små av vekst. De fikk jo meg til å se ut som en kjempe – og jeg tror faktisk William er høyere enn meg i virkeligheten, forteller Se og Hørs Kjell Arne Totland til Seher.no.

Hoffreporteren hadde en hyggelig dag med de unge etterlignerne.

- Jeg var også ute og spiste middag med dem, sammen med journalist og fotograf. Og jeg tillot meg å gi dem noen råd om hva de burde takke ja til og ikke. Og denne reklamekampanjen er bare helt fantastisk. Jeg er virkelig imponert over hvor store de er blitt – også internasjonalt. Og jeg registrerer jo at også alle de andre rollene i videoen blir spilt av stjernelaget av britiske rojale kopier, sier hoffreporteren.


For Totland likte virkelig videoen med sine to unge venner.

- Hehe, en virkelig fornøyelig video. Og veldig artig å se Collette og Simon igjen. Jeg husker forresten at Collette fortalte meg at hun egentlig er profesjonell danser – og det får hun jo virkelig vist i denne reklamen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Se den rocka bryllupsvideoen her:  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer