Hertuginne Meghan:

Meghans strenge krav til prins Harry

Meghan har klare regler for hvordan hun vil ha det i forkant av fødselen.

GOD INNFLYTELSE: Hertuginne Meghan har ved flere anledninger hatt en stor innflytelse på prins Harry. Tidligere har han sluttet å røyke, og han droppet julens jakttradisjon for hennes skyld. Foto: NTB Scanpix
GOD INNFLYTELSE: Hertuginne Meghan har ved flere anledninger hatt en stor innflytelse på prins Harry. Tidligere har han sluttet å røyke, og han droppet julens jakttradisjon for hennes skyld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) venter for tiden sitt første barn, og blir foreldre om noen få måneder. Det er foreløpig ikke kjent når paret har termin, men det er ventet at hertugparets førstefødte kommer i april.

Hele verden var vitne til det storslåtte bryllupet da det ferske ekteparet ga hverandre sitt «ja» i mai i fjor, og knappe fem måneder senere ble graviditeten kunngjort.

Flere forbud

Blant annet Harper's Bazaar har tidligere skrevet om hertuginnens sunne livsstil, og nå under svangerskapet skal hun ha lagt inn forbud mot koffein og alkohol i hjemmet.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant PageSix og Express, har prins Harry nå byttet ut begge til fordel for mineralvann, for å støtte sin gravide kone.

Prinsens familie skal ha sett en klar forandring under kongefamiliens julefeiring i Sandringham, og ifølge venner skal han ha blitt både roligere og mer avslappet den siste tiden, skriver Express.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

Festet hardt

Prins Harry er tidligere blitt beskrevet som en ordentlig festgutt. I ungdomsårene var han ikke redd for å teste grenser, og han drakk alkohol allerede som tolvåring. I en alder av 16 år hadde han eksperimentert med narkotika, til pappa Charles' store forferdelse.

En kilde nær paret forteller til Express at hertuginne Meghan har hatt mye med den tidligere partyløvens forvandling å gjøre.

- Hun har vist han en annen måte å leve livet på. Han spiser sunt, forgifter ikke kroppen sin med alkohol, trener og er mye gladere, forteller kilden.

God innflytelse

Dette er ikke første gang hertuginnen har hatt en finger med i spillet når det kommer til ektemannens helse. Tidligere har hun også fått prinsen til å stumpe røyken.

- Meghan har en god innflytelse på prins Harry. De jobbet begge hardt for å være så sunne som mulig før bryllupet, fortalte en kilde til People i fjor.

I tillegg til sin sunne livsstil er hertuginnen også kjent for å være svært opptatt av dyrevelferd. Hun nekter å gå i pels, har ved flere anledninger beskrevet seg som veganer, og er sterkt imot jakt på dyr.

FIKK IKKE DRA PÅ JAKT: Prins Harry skal ha droppet julens jaktlag for konas skyld. Her med hertuginne Kate i anledning julegudstjenesten i Sandringham 25. desember. Foto: NTB scanpix
FIKK IKKE DRA PÅ JAKT: Prins Harry skal ha droppet julens jaktlag for konas skyld. Her med hertuginne Kate i anledning julegudstjenesten i Sandringham 25. desember. Foto: NTB scanpix Vis mer

I desember skrev Se og Hør om ryktene om at prinsen droppet sin årlige jakttradisjon for å blidgjøre kona.

Da skal hun ha hatt problemer med at ektemannen dro på villsvinjakt, noe kongefamilien har hatt som juletradisjon de siste 20 årene, og skal angivelig ha nektet ham å delta.

EKSMANNEN: Meghan giftet seg med Trevor Engelson i 2011. I 2013 tok det derimot slutt. Foto: NTB Scanpix
EKSMANNEN: Meghan giftet seg med Trevor Engelson i 2011. I 2013 tok det derimot slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hemmelig kontrakt

Som kjent har hertuginnen vært gift tidligere, med amerikaneren Trevor Engelson (42). I høst kom det frem at Meghan angivelig fikk eksmannen til å signere en hemmelig graviditetskontrakt mens de var sammen.

Ifølge Daily Mail skal hun ha vært redd en graviditet ville ødelegge utseendet og kroppen hennes, da hun på den tiden jobbet som skuespiller. Kontrakten skal ha inneholdt avtaler om personlig trener, ernæringsfysiolog og en barnevakt.

Kravet om personlig trener og ernæringsfysiolog skal angivelig ha bunnet i at den tidligere «Suits»-stjernen ønsket å gå raskt ned i vekt igjen etter en eventuell fødsel.

LES OGSÅ: - Harry og Meghan venter tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer