Hertuginne Meghan:

Meghans strenge krav til prins Harry

Meghan har klare regler for hvordan hun vil ha det i forkant av fødselen.

GOD INNFLYTELSE: Hertuginne Meghan har ved flere anledninger hatt en stor innflytelse på prins Harry. Tidligere har han sluttet å røyke, og han droppet julens jakttradisjon for hennes skyld. Foto: NTB Scanpix
GOD INNFLYTELSE: Hertuginne Meghan har ved flere anledninger hatt en stor innflytelse på prins Harry. Tidligere har han sluttet å røyke, og han droppet julens jakttradisjon for hennes skyld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) venter for tiden sitt første barn, og blir foreldre om noen få måneder. Det er foreløpig ikke kjent når paret har termin, men det er ventet at hertugparets førstefødte kommer i april.

Hele verden var vitne til det storslåtte bryllupet da det ferske ekteparet ga hverandre sitt «ja» i mai i fjor, og knappe fem måneder senere ble graviditeten kunngjort.

Flere forbud

Blant annet Harper's Bazaar har tidligere skrevet om hertuginnens sunne livsstil, og nå under svangerskapet skal hun ha lagt inn forbud mot koffein og alkohol i hjemmet.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant PageSix og Express, har prins Harry nå byttet ut begge til fordel for mineralvann, for å støtte sin gravide kone.

Prinsens familie skal ha sett en klar forandring under kongefamiliens julefeiring i Sandringham, og ifølge venner skal han ha blitt både roligere og mer avslappet den siste tiden, skriver Express.

Festet hardt

Prins Harry er tidligere blitt beskrevet som en ordentlig festgutt. I ungdomsårene var han ikke redd for å teste grenser, og han drakk alkohol allerede som tolvåring. I en alder av 16 år hadde han eksperimentert med narkotika, til pappa Charles' store forferdelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer