Hertuginne Meghan:

Meghans nye rolle endelig bekreftet

Hertuginnen returnerer til underholdningsbransjen.

NY JOBB: I slutten av denne måneden legger hertuginne Meghan og prins Harry sine kongelige plikter bak seg og fortsetter på sitt nye liv. Foto: NTB Scanpix
NY JOBB: I slutten av denne måneden legger hertuginne Meghan og prins Harry sine kongelige plikter bak seg og fortsetter på sitt nye liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå snart tre måneder siden prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) kom med sjokkavsløringen om at de ønsket å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter. Dette innebærer blant annet at ekteparet vil miste både apanasje og titler.

I midten av forrige måned ble det videre kunngjort at hertugparet ville utføre seks offisielle oppdrag i Storbritannia på vegne av kongehuset, før trer tilbake den 31. mars.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Og torsdag, bare fem dager før Harry og Meghan starter sitt nye liv, røper Disneynature at Meghan returnerer til underholdningsbransjen.

På sosiale medier deler produksjonsselskapet nemlig et innlegg som avslører at hertuginnen har lånt bort stemmen til deres kommende dokumentar «Elephants».

- To nye filmer, to uforglemmelige reiser. Den 3. april kan Disneynature’s «Elephant», fortalt av hertuginne Meghan, og Disneynature’s «Dolphin Reef», fortalt av Natalie Portman, streames på Disney+, skriver de på sin Instagram.

Pitchet kona til Disney

Ifølge Hello! magazine spilte hertuginnen inn stemmen til dokumentaren høsten 2019, før hun og ektemannen dro på sin seks uker lange juleferie til Canada. Og selv om duoen nå legger de kongelige pliktene bak seg, så ser det altså ut som om de kommer til å fortsette å støtte viktige saker som ligger dem hjertet nært.

Da det var Europa-premiere på nyinnspillingen av Disney-klassikeren «Løvenes konge» i London i fjor sommer, var ekteparet selvskrevne gjester.

Sammen med stjerner som Beyoncé og Elton John, strålte duoen på den rød løperen og stilte velvillig opp for fotografene.

PÅ RØD LØPER: Her ankommer hertugparet filmpremieren til «Løvenes konge» i fjor juli. Få måneder senere var Meghan i gang med å «voice» dokumentaren «Elephants».
PÅ RØD LØPER: Her ankommer hertugparet filmpremieren til «Løvenes konge» i fjor juli. Få måneder senere var Meghan i gang med å «voice» dokumentaren «Elephants». Vis mer

Ifølge Hello! skal prins Harry allerede her ha solgt inn konas «voiceover»-ferdigheter til Disney-sjefen, Bob Iger.

- Du vet hun gjør «voiceover»-jobber? skal Harry ha spurt Iger, ifølge nettstedet.

- Gjør hun? Det visste jeg ikke, svarte han, før Harry fortsatte:

- Du virker overrasket. Men ja, hun er veldig interessert.

- Supert, vi vil gjerne teste det ut, konkluderte Disney-sjefen, ifølge Hello!

Saken fortsetter nedenfor.

LØVENES KONGE: Forrige dagen kom de siste bildene fra den kommende Løvenes Konge-filmen hvor Beyoncé og artisten Childish Gambino synger den kjente låta «Can you feel the love tonight». Vis mer

Tett knyttet til Afrika

Hertugparet deltok på «Løvenes konge»-premieren for å vise sin støtte til Disney-filmens kampanje gjennom stiftelsen «The Royal Foundation», som de har drevet sammen med prins William (37) og hertuginne Kate (38).

Disney lanserte i forkant av filmpremieren kampanjen «Protect The Pride». En kampanje som retter fokus mot den stadig minkende antallet løver på det afrikanske kontinentet. En annen tematikk hertugparet brenner for.

Afrika har nemlig også en stor og viktig plass i begges hjerter. Prins Harry har drevet verdighetsprosjekter i sin mors ånd i flere afrikanske land i over et tiår, og i 2015 var han også på en Afrika-turné. Paret ferierte også i Botswana i forkant av forlovelsen i 2017, og den ene stenen i Meghans forlovelsesring, stammer også herfra.

Før hertuginne Meghan traff prins Harry, jobbet hun som kjent som skuespiller i Hollywood.

38-åringen fikk sitt store gjennombrudd som Rachel Zane i dramaserien «Suits», og har i tillegg hatt flere gjesteroller i ulike tv-serier som «90210» og «Castle», samt spilt i åtte filmer.

LES OGSÅ: Dronning Elizabeths beskjed til folket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer