Prinsebryllupet i Storbritannia:

Meghans nevø tatt med kniv på bryllupsnatta

Tyler Dooleys London-besøk gikk ikke helt som planlagt.

FORTSETTER Å SKAPE OVERSKRIFTER: Meghan Markles nevøer, her med moren Tracy, er igjen i hardt vær. Her fra et tidligere tv-intervju. Foto: NTB Scanpix
FORTSETTER Å SKAPE OVERSKRIFTER: Meghan Markles nevøer, her med moren Tracy, er igjen i hardt vær. Her fra et tidligere tv-intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Timer etter at prins Harry og Meghan Markle (nå kjent som hertug og hertuginne av Sussex) ga hverandre sitt ja lørdag, gikk sistnevntes far ut i media for å be sine egne slektninger om å «holde kjeft om alt».

Den klare beskjeden kom etter måneder med smått skandaløse overskrifter i regi av enkelte familiemedlemmer på brudens farside, som inkluderer en svært frittalende halvsøster. Også faren selv har fått tabloidblekket til å sprute.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer Vis mer

Og stille ble det - men ikke lenge.

Reiste til London uten invitasjon

Allerede søndag kveld gikk flere britiske medier, alle i den kulørte delen vel å merke, ut med påstander om at hertuginnens nevø, 25 år gamle Tyler Dooley, skal ha havnet i trøbbel med London-politiet på bryllupsnatta.

Dooley, som er sønn av Meghans halvbror Thomas, var ikke invitert i bryllupet, men reiste likevel fra sitt hjem i Oregon i USA til Storbritannia i helga. Sammen med sin mor, kjæresten og broren Thomas var følget hyret til å kommentere bryllupet for tv-programmet «Good Morning Britain». Seinere har det kommet fram at vertskanalen ITV droppet gjesteopptredenene fra sitt program.

Det stoppet ikke Tyler Dooley, som i likhet med resten av de ovennevnte visstnok ikke har hatt kontakt med Meghan Markle på flere år, i å feire tanta si ut i de sene nattetimer.

Saken fortsetter under.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Festlighetene endte riktignok i en trolig lite planlagt konfrontasjon med London-politiet.

Tilkalte politiet

Sky News skriver at Dooley skal ha hatt med seg kniv da han entret London-nattklubben Bacchus sammen med sin bror og flere venner.

25-åringen skal ha forsøkt å løpe fra sikkerhetsvakter da han ble oppdaget, men ble seinere lokalisert av politiet.

- Politiet ble tilkalt av sikkerhetsvakter tilhørende en nattklubb i Union Street i Kingston, etter at en mann forsøkte å komme inn med en kniv. Vi var seinere i kontakt med mannen, sammen med en annen mann i tjueåra, på et hotell i nærheten, forteller en representant for Scotland Yard til Sky News.

Politiet uttaler videre at de konfiskerte en pepperspray-boks, men at hendelsen ikke fikk ytterligere konsekvenser.

- Ingen ble arrestert, sier de videre.

Saken fortsetter under.

Eier hasjfarm

Sjefen for den aktuelle nattklubben, Lewis Mason, uttaler til Sky News at de alltid kontakter politiet umiddelbart når det er snakk om stikkvåpen.

- Det tolererer vi selvsagt ikke, sier han til nettstedet.

Selv har Tyler Dooley ikke uttalt seg i saken. Ifølge tabloidavisa The Sun skal han derimot ha forklart til en annen på utestedet at han bare ville beskytte seg selv, da «Donald Trump har beskrevet London som en krigssone».

Uttalelsene er ikke bekreftet.

Dette er ikke første gang Tyler Dooley skaper kontroversielle overskrifter. Tidligere har han fått gjennomgå for å eie og drive en hasjfarm, riktignok lovlig, hjemme i Oregon.

EIER HASJFARM: Her viser Meghan Markles nevø, Tyler Dooley, stolt frem Cannabis-gården sin i Oregon i USA. Foto: NTB Scanpix
EIER HASJFARM: Her viser Meghan Markles nevø, Tyler Dooley, stolt frem Cannabis-gården sin i Oregon i USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghans halvbror og Dooleys far, Thomas Jr. Markle, har også vært synlig i media etter at den kongelige forlovelsen ble kjent i november i fjor.

Skjeletter i skapet

Han er i likhet med sønnene bosatt i den amerikanske delstaten Oregon, der han jobber som vindusmontør. Men selv om det virker som familiefaren lever et udramatisk liv, har også han noen skjeletter i skapet.

I januar i fjor ble tobarnsfaren nemlig arrestert etter å ha rettet en pistol mot en kvinne, skrev Telegraph. Sheriffkontoret i Josephine County, Oregon, bekreftet hendelsen overfor nettstedet.

Han ble seinere tiltalt for å ha siktet pistolen mot kvinnen, i tillegg til brudd på våpenloven.

Ifølge Lad Bible har ikke 51-åringen sett søstera si siden bestemoras begravelse i 2011, men forrige måned uttalte han til tv-programmet «Sunday Night» at han ønsket å gjenoppta kontakten med Meghan, ifølge News.com.

Saken fortsetter under.

ISTE?: Internett har talt: Enkelte mener blant annet at Pippa, hertuginne Kates søster, har kledd seg ut som en iste-boks. Vis mer

- Vil gjerne se henne igjen

Rykter skal nemlig ha det til at forholdet mellom dem har vært dårlig, uten at det er oppgitt noen grunn til hvorfor de ikke kommer overens lenger.

- Jeg visste ikke engang at vi hadde brutt kontakten, så jeg vil gjerne se henne igjen. Jeg vil gi henne en klem og fortelle henne hvor stolt jeg er, men jeg må nå reise ganske langt for å få gjort det, sa han i intervjuet.

Han mente også å ha svaret på hvorfor bryllupsinvitasjonen ikke har dukket opp i postkassa hans.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke er bedt. Når går de ut? Ingen har vel adressen min uansett. Jeg er ganske vanskelig å få tak i, sa han lattermildt i intervjuet.

Av Meghan Markles familie var det bare de fraskilte foreldrene som var invitert i bryllupet. Brudens far måtte som kjent melde avbud i siste liten på grunn av en hjerteoperasjon.

LES OGSÅ: Slik de er offisielle bryllupsbildene

SHOWMAN: Pastor Michael Curry skapte flere reaksjoner blant de oppmøtte under vielsen. - For erkekonservative briter kan han ha vært litt too much, men det gjenspeiler veldig hvem Meghan og Harry er, sier Se og Hørs ekspert Caroline Vagle. Video: AP Vis mer