Thomas Markle:

Meghans far: - Ville vært der for dem

Hertuginne Meghans far uttaler seg for første gang siden datterens intervju.

SNAKKER UT: Thomas Markle snakker ut etter intervjuet med Harry og Meghan. Video: ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kort tid før hertuginne Meghan (39) skulle gå opp midtgangen 19. mai for snart tre år siden skapte faren Thomas Markle (76) overskrifter verden over da det plutselig ble kjent at han ikke ville ta del i bryllupet.

Siden har det blitt skrevet side opp og ned om forholdet mellom Meghan og faren, noe som naturligvis også var tema da førstnevnte stilte til intervju natt til mandag.

To dager senere, tirsdag, gjester Thomas Markle «Good Morning Britain», som sendes på ITV, hvor han blant annet omtaler datterens psykiske utfordringer som en del av kongehuset.

- Hadde jeg visst at hun hadde psykiske problemer ville jeg vært der for dem, sier han, og påpeker at han vil snakke med pressen frem til Meghan og Harry snakker med ham.

Thomas hevder også at han ikke har snakket med datteren på fire år, men at hun aldri har mistet ham og at han er der for henne om hun ønsker det. Samtidig velger faren å legge seg flat.

- Jeg har aldri stoppet å elske henne. Jeg vil aldri være enig i alt barna mine gjør, men jeg elsker dem. Og jeg elsker så absolutt Meghan, sier han videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer