Meghan Markle og prins Harry:

- Meghans eks-mann gjør kongefamilien bekymret

- Eksmannen forsøker allerede å tjene penger på historien.

BEKYMRET FOR EKSMANNEN: Det britiske kongehuset skal frykte at Meghans eksmann, Trevor Engelson, vil forsøke å tjene penger på sin ekskones historie. Foto: NTB Scanpix/Stella pictures.
BEKYMRET FOR EKSMANNEN: Det britiske kongehuset skal frykte at Meghans eksmann, Trevor Engelson, vil forsøke å tjene penger på sin ekskones historie. Foto: NTB Scanpix/Stella pictures. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den siste tiden har forholdet mellom prins Harry (33) og «Suits»- skuespilleren Meghan Markle (36) fremstått som stadig mer etablert, og ryktene om en at en ny, kongelig forlovelse er i emning florerer i inn- og utland.

Nå skal det britiske kongehuset imidlertid bekymre seg for at Meghans bekjentskaper innen film- og tv-bransjen kan skape uønsket oppmerksomhet rundt henne - og kongefamilien.

Prins Harrys kjæreste har nemlig et to år langt ekteskap bak seg med produsenten Trevor Engelson (40).

Han skal i disse dager ha solgt rettighetene til en ny komedie, hvor den kvinnelige hovedpersonen forlater ektemannen for en britisk prins.

Saken fortsetter under bildet.

SKUESPILLER: Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) er kjæreste med britenes prins Harry, og nå spekuleres det i bryllupsplaner. Foto: NTB Scanpix.
SKUESPILLER: Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) er kjæreste med britenes prins Harry, og nå spekuleres det i bryllupsplaner. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Lager tv-serie

Ifølge International Business Times skal tv-produsenten ha foreslått ideen til et tv-selskap etter en samtale med en venn.

Der skal han ha forestilt seg hva som ville skjedd dersom han og Meghan hadde felles barn, og hvordan en kamp om foreldrerett ville blitt komplisert av Meghans nye, kongelige kjæreste.

Tv-selskapet Fox skal ha bekreftet til nettavisen at det er et prosjekt under utvikling som vurderes for en pilot-episode, og forklarer plottet i serien som følger:

- Skilsmisse er hardt. Delt foreldrerett er hardere. Delt foreldrerett med den britiske kongefamilien i det utilgivelige søkelyset til Londons tabloide medier er neste nivå.

Saken fortsetter nedenfor.

VISTE SEG SAMMEN: Prins Harry og kjæresten Meghan kom sammen til Invictus Games i Toronto tidligere denne måneden, noe som har gitt forlovelsesryktene nytt liv. Foto: Tim Rooke/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
VISTE SEG SAMMEN: Prins Harry og kjæresten Meghan kom sammen til Invictus Games i Toronto tidligere denne måneden, noe som har gitt forlovelsesryktene nytt liv. Foto: Tim Rooke/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Frykter konsekvensene

Meghan har ingen barn med sin eksmann, og på denne måten skiller virkeligheten seg fra historien i den potensielle tv-serien.

Likevel er det nok likheter til at kongehuset frykter konsekvensene, ifølge den britiske kongehuseksperten Phil Dampier.

Han forteller til IBT at det i hovedsak skal være de potensielle følgene av en slik serie, som er årsaken til kongehusets bekymring.

Han mener kongehuset sannsynligvis er redd for at en tv-serie som dette vil kunne føre til en strøm av andre som ønsker å selge en historie eller lage en film om den amerikanske skuespilleren.

- Hun er ikke en kongelig ennå, men eksmannen forsøker allerede å tjene penger på historien. I en alder av 36 har Meghan en fortid, så det kan være mange mennesker som vil ønske å hoppe på trenden, forteller han.

Likevel tror han ikke bekymringene vil være store nok til at det går utover ekteskapsplanene til den britiske prinsen.

- Jeg tror ikke det vil hindre Harry i å gifte seg med kvinnen han elsker, forteller Dampier til IBT.

Det britiske kongehuset har ikke selv uttalt seg om saken.

Beskyttet kjæresten

Det var i november for et knapt år siden at det britiske hoffet gikk ut og bekreftet Harrys forhold til Meghan. Dette gjorde de for å sette en stopper for hetsen Meghan hadde blitt utsatt for i månedene de to hadde datet.

- Kjæresten hans, Meghan Markle, har vært utsatt for hets og trakassering (...) Prins Harry er bekymret for Meghan Markles sikkerhet og er dypt skuffet over at han ikke kunne beskytte henne. Det er ikke riktig at frøken Markle etter noen måneders forhold til ham skal bli utsatt for en slik stormfull situasjon. Han vet at folk vil si at: «Det er prisen å betale», og: «Det er spillereglene». Han er uenig med dem. Det er ikke et spill - det er livet hans og hennes, skrev hoffet, ifølge The Telegraph.

LES OGSÅ: Meghan Markles ukjente TV-opptreden:- Forsøkte å få endene til å møtes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer