Hertuginne Meghan:

- Meghans desperate håp før fødselen

Den gravide hertuginnen skal håpe og be for at den kommende babyen vil samle familien igjen.

GJENFORENING: Hertuginne Meghan (37) har angivelig planer om å ta kontakt med faren og hans familie når hun blir mor for første gang om kort tid. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENING: Hertuginne Meghan (37) har angivelig planer om å ta kontakt med faren og hans familie når hun blir mor for første gang om kort tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Meghan (37), som i mai 2018 giftet seg med prins Harry (34) og dermed ble medlem av den britiske kongefamilien, har det siste året vært i sentrum for en rekke avisoverskrifter - som blant annet omhandler flere familiemedlemmer.

Siden den tidligere «Suits»-skuespilleren for et snaut år siden gikk til alters og fikk sin prins, skal hun nemlig ikke ha hatt noe kontakt med faren sin, Thomas Markle (74).

Dette har både hertuginnens far og hennes halvsøster, Samantha Grant (54) reagert kraftig på ved flere anledninger, og de har begge uttalt seg titt og ofte om den private situasjonen til pressen.

Mens Samantha har gått hardt ut mot halvsøsteren og blant annet uttalt at det er Meghans feil hvis faren deres dør, har Thomas på sin side sagt at han føler seg «frosset ut» av det britiske kongehuset og datteren, og at han frykter at forholdet deres er over for godt.

Vil gjenoppta kontakten

Nå kan det imidlertid se ut til at det omsider blir en gjenforening mellom den høygravide hertuginnen, faren og halvsøsteren. En kilde som står Meghan nær forteller nemlig til Daily Mail at hun har planer om å gjennopta kontakten med faren og hans familie så fort barnet blir født.

Den kongelige babyen skal også være en av grunnene til at Meghan ønsker å gjenforenes med faren og hans øvrige familie.

- Meghan vet hvordan det er å få et intenst press fra media, og er lei seg for at familien har måttet stå i det. Hun har planer om å strekke ut en hånd til familien og invitere dem på besøk så fort barnet er født - også Samantha. Meghan håper og ber for at den kommende babyen vil samle familien igjen, hevder kilden.

DEN GANG DA: Thomas Markle har ikke hatt kontakt med datteren siden hun giftet seg med prins Harry i fjor. Det ser ut til å muligens endre seg nå. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Thomas Markle har ikke hatt kontakt med datteren siden hun giftet seg med prins Harry i fjor. Det ser ut til å muligens endre seg nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alltid vært travel

Kilden påpeker samtidig at Meghan allerede da hun slo gjennom som skuespiller så seg nødt til å trekke seg delvis bort fra familien for å fokusere på karrieren. At de derfor nå er kritiske til at hun ikke har tid til å møte dem, stusser kilden over.

- Meghans familie er fullt klar over at hun alltid har vært travel, og de har alltid støttet henne tidligere - til tross for at det påvirker hvor mye tid de har sammen. De kongelige pliktene tar mye av Meghans tid, og hun tar sin nye rolle svært alvorlig.

Ifølge Fox News uttalte Meghans halvbror, Thomas Markle Jr. (53) noe av det samme forrige uke.

- Spliden i familien skjedde allerede da Meghan dro til Toronto for sin første store tv-rolle i «Suits». Det ble en stor suksess i USA, og hun ble til en Hollywood-stjerne som la all sin tid ned i jobben, sa han nylig.

- Jeg skjønner det når man er i den bransjen. Når du først er på riktig vei, vil du gjøre alt for å oppnå suksess. Så det hadde nok mye å gjøre med hvorfor hun trakk seg unna familien, la Thomas Jr. til.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer Vis mer

Gledelig babynyhet

Da nyheten om at hertugparet venter sitt første barn ble kjent, uttalte en kilde nær Thomas Markle at 74-åringen var i ekstase.

- Thomas er utrolig glad. Han fikk høre nyheten før den ble gjort kjent, og er i ekstase. Han tror Meghan kommer til å bli en fantastisk mor, sa en kilde til The Sun den gang.

Selv om stemningen har vært alt annet enn god mellom ham og Meghan det siste året, kom det frem at han hadde et håp om at babyen ville snu situasjonen, noe det nå kan se ut til at den gjør.

- Thomas ser på babynyheten som en sjanse til å fikse problemene mellom ham selv, Meghan og Harry. Han ønsker så inderlig å være der for sitt barnebarn, og å ha en aktiv rolle i deres liv, fortsatte kilden.

GIFT: Harry og Meghan har avlagt sine troskapsløfter, og er nå mann og kone. Video: AP Vis mer Vis mer

Også Meghans halvsøster håpet på det samme som faren.

- Denne nyheten gjør at man glemmer alt som har skjedd det siste året. (...) Jeg håper at min far blir inkludert på riktig tidspunkt. Dersom han blir ekskludert, blir jeg ikke glad. Det er i beste interesse for babyen at min far blir inkludert, sa Samantha Grant til The Sun da babynyheten ble annonsert.

Delte personlig brev

I begynnelsen av februar ble det kjent at hertuginne Meghan allerede like etter bryllupet skal ha forsøkt bedre forholdet til faren, ved å sende ham et personlig brev.

Brevet skal ha dreid seg om en bønn fra Meghan til sin far om å holde seg unna pressen, og et håp om å kunne ordne opp i familien.

Brevet, som flere ganger ble omtalt i mediene, ble noen uker senere publisert av den britiske avisen Mail on Sunday, noe som fikk Meghan og det britiske kongehuset til å se rødt.

Det britiske kongehuset mente blant annet at det er kongefamilien som har rettighetene på brevet, ettersom det er Meghan som har skrevet det. Ifølge Mail on Sunday publiserte de brevet med godkjenning av faren til Meghan.

Ifølge den britiske avisen The Guardian truet hertuginnen med søksmål mot avisen som publiserte det private brevet. I skrivende stund ligger imidlertid det private brevet til Meghan fremdeles publisert på avisens nettside, Daily Mail.

LES OGSÅ: Ble gravlagt i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer