Sharon Osbourne:

- Meghan vil ha kjendislivet

Den britiske TV-personligheten er kritisk til hertuginnen.

IKKE FORNØYD: Sharon Osbourne la ikke skjul på sine tanker rundt hertugparets valg om å trekke seg tilbake i talkshowet «The Talk». Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Sharon Osbourne la ikke skjul på sine tanker rundt hertugparets valg om å trekke seg tilbake i talkshowet «The Talk». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det kom som et sjokk på mange da prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) besluttet å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter - med alt dét dette medfører. I ettertid har avgjørelsen skapt en rekke overskrifter i mediene, og det florerer mange meninger om paret der ute.

Meghans far, Thomas Markle (75), er blant dem som har uttalt at han er skuffet over datterens beslutning.

Hertuginnens far er imidlertid langt fra den eneste som har delt sin mening i media.

Også den frittalende reality-stjernen Sharon Osbourne (67) hengt seg på bølgen. Ifølge Daily Mail sier den britiske tv-personligheten i talkshowet «The Talk» at hun tror hertuginnen har en helt spesiell baktanke ved å melde seg ut av kongefamilien - at hun vil bli kjendis.

- De vil ende opp i LA

Det er ikke ukjent at Meghan har et stort nettverk, der en rekke kjente fjes er å finne på vennelisten.

Da hun og prins Harry giftet seg i mai 2018 var det flere kjendiser som tok turen for å feire brudeparet, og navn som David og Victoria Beckham, Oprah Winfrey, George og Amal Clooney og store deler av rollebesetningen i tv-serien «Suits» var blant dem som sto på gjestelisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer