Sharon Osbourne:

- Meghan vil ha kjendislivet

Den britiske TV-personligheten er kritisk til hertuginnen.

IKKE FORNØYD: Sharon Osbourne la ikke skjul på sine tanker rundt hertugparets valg om å trekke seg tilbake i talkshowet «The Talk». Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Sharon Osbourne la ikke skjul på sine tanker rundt hertugparets valg om å trekke seg tilbake i talkshowet «The Talk». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det kom som et sjokk på mange da prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) besluttet å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter - med alt dét dette medfører. I ettertid har avgjørelsen skapt en rekke overskrifter i mediene, og det florerer mange meninger om paret der ute.

Meghans far, Thomas Markle (75), er blant dem som har uttalt at han er skuffet over datterens beslutning.

Hertuginnens far er imidlertid langt fra den eneste som har delt sin mening i media.

Også den frittalende reality-stjernen Sharon Osbourne (67) hengt seg på bølgen. Ifølge Daily Mail sier den britiske tv-personligheten i talkshowet «The Talk» at hun tror hertuginnen har en helt spesiell baktanke ved å melde seg ut av kongefamilien - at hun vil bli kjendis.

TV-STJERNE: Hertuginne Meghan var en populær skuespiller i tv-serien «Suits» før hun giftet seg med prins Harry. Foto: NTB scanpix
TV-STJERNE: Hertuginne Meghan var en populær skuespiller i tv-serien «Suits» før hun giftet seg med prins Harry. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De vil ende opp i LA

Det er ikke ukjent at Meghan har et stort nettverk, der en rekke kjente fjes er å finne på vennelisten.

Da hun og prins Harry giftet seg i mai 2018 var det flere kjendiser som tok turen for å feire brudeparet, og navn som David og Victoria Beckham, Oprah Winfrey, George og Amal Clooney og store deler av rollebesetningen i tv-serien «Suits» var blant dem som sto på gjestelisten.

- Jeg vedder på at de kommer til å ende opp i Los Angeles i nærmeste fremtid. Meghan vil ha kjendislivet, bare se på gjestene som deltok i bryllupet deres, hun vil ha alt, mener Sharon, og legger til:

- De vil tjene en formue. Det har de allerede, sier hun i talkshowet, ifølge Mirror.

Den britiske tv-personligheten legger ikke skjul på de sterke meningene sine, og går hardt ut mot hertuginnen:

- Du visste hva du gjorde, du fikk hva du ville ha, og nå er du misfornøyd.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Dronningen blir sittende

Sharon Osbourne, som nylig fikk kritikk etter et intervju i «Would I Lie To You», har som sagt ikke nølt med å si hva hun mener. Samtidig viser hun også forståelse for at Meghan og Harry ønsker å leve et annet liv.

- Det er en ny generasjon. De burde ha muligheten til å gjøre hva de vil. Vi er jo tross alt i 2020, men på den andre siden, familien hans er kongelige, sier Sharon i «The Talk», og legger til at det har vært tilfelle i mange, mange år.

Selv om hun forstår at hertugparet burde ha muligheten til å leve det livet de ønsker, mener hun at Meghan og Harry i det minste kunne ventet til dronningen har pensjonert seg.

- Dronningen har sagt at i løpet av de neste 18 månedene kommer hun til å trekke seg, noe som betyr at faren til Harry, prins Charles, blir konge, sier hun, og legger til:

- Vet du hva, da venter du til dronningen er pensjonist.

Clarence House har imidlertid benektet rapporter om at dronning Elizabeth (93) vil abdisere, så det kan hende prins Charles må vente en god stund til.

«Det er ingen planer om endring i ordningene i en alder av 95 år - eller noen annen alder», het det i uttalelsen.

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet til moren

TV-personligheten setter også spørsmålstegn ved at hertuginne Meghan tilsynelatende kun har bevart forholdet til moren sin, Doria Ragland, fremfor sin far og øvrige familie.

- Og husk en ting: Meghan har valgt å gå gjennom livet uten familien, bare moren. Hvis du fremmedgjør kongefamilien, vil barnet ditt vokse opp med bare deg og bestemor. Og det er ikke en god idé for noen, hevder Osbourne hun.

Imidlertid bør det nevnes at både prins Harry og dronning Elizabeth de siste dagene har vært opptatt av å understreke at det ikke er ondt blod i kongefamilien som følge av hertugparets avgjørelse.

- Jeg anerkjenner utfordringene de har opplevd som følge av den intense situasjonen de siste to årene, og jeg støtter deres ønske om et selvstendig liv, het det blant annet i en uttalelse fra dronningen i helgen.

Får urettferdig hets

Selv om hertuginne Meghan har fått mye negativ omtale i mediene, er det også flere som viser sin støtte, blant andre Priyanka Chopra (37), George Clooney (58) og Hugh Grant (59).

Førstnevnte ble kjent med Meghan under en middag i Hollywood for noen år tilbake, og fant fort ut at de delte felles interesser, blant annet feminisme og aktivisme. «Quantico»-stjernen har uttalt at hun synes det er synd hvordan venninnen har blitt omtalt i mediene.

- Jeg har sett det (omtalen av Meghan i pressen, journ. anm.), og det er veldig synd. Men hvis det er noen som kan takle det, så er det henne, sa Chopra.

Også George Clooney støtter hertuginnen og har vist sin bekymring for Meghan.

- De jager Meghan overalt. Hun er blitt forfulgt og krenket, har Clooney fortalt til australske Who, gjengitt av People.

Han mente også at man har sett den samme tendensen hos pressen tidligere, og brukte avdøde prinsesse Diana som eksempel for å understreke poenget.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Hun er blitt forfulgt og jaget på samme måte som Diana ble. Det er historie som gjentar seg selv, sa han.

- Vi har sett hvordan det ender, la han til, og refererte til den tragiske bilulykken prinsesse Diana ble utsatt for i 1997.

LES OGSÅ: - Aldri følt meg så sårbar og naken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer