Hertuginne Meghan:

Meghan ut mot kongefamilien

- Det er mye som er gått tapt allerede, sier hertuginne Meghan i det ferske klippet.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange som er spente i forkant av prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) første intervju siden de trakk seg tilbake fra kongefamilien i fjor.

Søndag skal de altså snakke ut for første gang, og det er ventet at de vil innom temaer om alt fra å bli kongelig, ekteskap, morskap og filantropisk arbeid til hvordan Meghan håndterer livet under intenst offentlig press.

Allerede har det kommet noen drypp om hva vi kan vente oss, og torsdag morgen ser det ut til at vannkrana fremdeles lekker.

Tidligere denne uka skrev The Times at flere ansatte ved Hoffet har hevdet at Meghan har stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace da hun og prinsen bodde der. Hun skal også ha gjort at enkelte tok til tårene.

Hertuginnen har på sin side ment at det ikke er noe hold i beskyldningene mot henne, men Kongehuset er åpenbart bekymret for anklagene mot Meghan. Det sa de selv i en uttalelse onsdag kveld.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

- Mye er gått tapt

Hva som er ståa mellom hertugparet av Sussex og resten av den britiske kongefamilien er det ikke lett å bli klok på.

Men i et nytt promo-klipp fra det kommende intervjuet forklarer Meghan at de ikke kunne forbli tause, spesielt hvis kongefamilien spiller en aktiv rolle i å videreføre løgner om henne og prinsen, skriver Sky News.

Den tidligere skuespilleren legger også til at hun ikke er redd for å la seg intervjue, og at mye er gått tapt allerede.

- Hva tenker du om at Kongehuset får høre din sannhet i dag? spør programleder Oprah Winfrey, som leder det kommende intervjuet med hertugparet.

- Jeg skjønner ikke hvordan de etter all denne tiden kan forvente at vi fortsatt skal være tause, hvis de spiller en aktiv rolle i å formidle løgner om oss, svarer Meghan, og fortsetter:

HARDT UT: Hertuginne Meghan retter relativt hard skyts mot kongefamilien i det ferske klippet fra CBS, uten å nevne spesifikke navn. Her med deler av kongefamilien og ektemannen i 2018. Foto: Tolga Akmen/ AFP/ NTB
HARDT UT: Hertuginne Meghan retter relativt hard skyts mot kongefamilien i det ferske klippet fra CBS, uten å nevne spesifikke navn. Her med deler av kongefamilien og ektemannen i 2018. Foto: Tolga Akmen/ AFP/ NTB Vis mer

- Og hvis vi med dette risikerer å miste noe, jeg mener ... Det er mye som er gått tapt allerede.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

Undersøker anklagene

Det ferske klippet fra intervjuet ble publisert etter at det som nevnt onsdag kveld ble kjent at Kongehuset vil undersøke anklagene mot Meghan.

«Vi er åpenbart bekymret for anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex», het det i en uttalelse fra Kongehuset, ifølge Independent.

«Derfor vil HR-teamet vårt undersøke innholdet i artikkelen. Medlemmer av personalet involvert på det tidspunktet, inkludert de som har forlatt Hoffet, vil bli invitert til å delta for å se om vi kan lære av det. Det kongelige hoff har hatt retningslinjer i flere år, og gjør ikke eller vil ikke tolerere mobbing eller trakassering på arbeidsplassen», het det videre.

LES OGSÅ: Dronningen med historisk fravær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer