Meghan Markle:

Meghan Markles far har trukket seg fra bryllupet

- Dette er et svært personlig øyeblikk for Ms. Markle i dagene før bryllupet, sier Kensington Palace i en uttalelse.

BRYLLUPSKRISE: Førstkommende lørdag gifter Meghan Markle seg med prins Harry. Nå, bare dager før den store begivenheten, har faren hennes trukket seg fra bryllupet. Foto: NTB scanpix
BRYLLUPSKRISE: Førstkommende lørdag gifter Meghan Markle seg med prins Harry. Nå, bare dager før den store begivenheten, har faren hennes trukket seg fra bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at forlovelsen mellom prins Harry (33) og Meghan Markle (36) ble kjent i november, har flere av hennes familiemedlemmer gjort seg bemerket i media.

Broren Thomas Markle Jr. og halvsøsteren Samantha Grant har stått for mesteparten av oppmerksomheten, etter å ha kommet med krasse kommentarer mot søsteren.

I helgen hevdet den britiske storavisen Mail on Sunday at Meghan Markles far, Thomas Markle, hadde samarbeidet med paparazzifotografer etter at flere bilder av ham dukket opp i britiske medier.

Bilder av Thomas Markle sittende på kafé mens han surfer på internett og leser nyhetssaker om dattera og prins Harry, i tillegg til bilder av ham mens han leser boka «Images of Britain», ble publisert i britiske medier.

LES ALT OM PRINSEBRYLLUPET HER!

Tok på seg skylden

Mandag gjestet Meghans halvsøster, Samantha Grant, det britiske talkshowet «Loose Women», der hun hevdet at det var hennes forslag å la faren bli avbildet i disse omstendighetene, ifølge People.

Kun timer seinere skrev kjendisnettstedet TMZ at de skal ha snakket med Meghans far, som bekrefter at han har valgt å trekke seg fra deltakelsen i datterens bryllup.

Han skal i utgangspunktet følge datteren opp kirkegulvet.

KOMMER IKKE: Thomas Markle, Meghan Markles far, har valgt å trekke seg fra deltakelsen i datterens bryllup. Foto: NTB scanpix
KOMMER IKKE: Thomas Markle, Meghan Markles far, har valgt å trekke seg fra deltakelsen i datterens bryllup. Foto: NTB scanpix Vis mer

TMZ skriver at Meghans far ble rammet av et hjerteinfarkt for seks dager siden, men skal ha skrevet seg selv ut av sykehuset for å kunne delta i datterens bryllup.

Han har likevel valgt å trekke seg fordi han skammer seg etter de seneste avsløringene.

Ifølge Sky News ber Kensington Palace nå om forståelse av folket i forbindelse med at Meghan Markles far ikke lenger vil delta i datteras bryllup.

«Dette er et svært personlig øyeblikk for Ms. Markle i dagene før bryllupet. Hun og prins Harry ber om forståelse og respekt overfor Mr. Markle i denne vanskelige situasjonen», sier Kensington Palace i en uttalelse.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

- Trekker seg fra bryllupet

Nylig gikk broren til Meghan, Thomas Markle Jr., ut i et personlig brev der han gikk langt i å advare den britiske prinsen mot å gifte seg med den tidligere «Suits»-skuespilleren.

I brevet hevdet han blant annet at Meghan skal ha satt faren deres i store økonomiske problemer, og at han heller ikke skal ha mottatt en invitasjon til bryllupet.

Det britiske kongehuset bekreftet imidlertid nylig at Meghan Markles foreldre skulle ta del i bryllupet den 19. mai.

I et offentlig brev fra pressekontakten til Kensington Palace ble det skrevet en oppdatering på hvordan bryllupet vil være.

- Det første jeg vil dele er at prins Harry og Ms. Markle gleder seg veldig til å ta imot Ms. Markles foreldre til Windsor i forbindelse med bryllupet.

Videre sto det at foreldrene til Meghan vil ha store roller i forbindelse med bryllupet.

- Samme morgen som bryllupet finner sted vil Ms. Radlan (moren til Megan, journ.anm.) ta følge med Meghan til Windsor Castle. Mr. Markle vil følge sin datter til alters i St. George's Chapel. Meghan Markle ser frem til at begge hennes foreldre skal ta del i en slik viktig og gledelig dag, sto det skrevet i brevet.

La seg flat

Samantha Grant valgte også nylig å beklage tidligere utsagn om sin berømte søster. Etter at Meghan Markle tilbrakte jula med kongefamilien i Storbritannia, skrøt Harry av sin kommende hustru.

- Hun har gjort en fantastisk jobb. Hun tilpasser seg raskt, og jeg antar at vi er familien hun aldri har hatt, fortalte prinsen i BBCs radioprogram «Today».

Utsagnet satte sinnet i kok hos Grant, som kom med krass kritikk av prinsens utsagn i et innlegg på Twitter:

«Hun har faktisk en stor familie som alltid var der hos henne og for henne. Vår husstand var veldig normal og da hennes far og Doria skilte seg, gjorde vi alle det slik at hun hadde to hus å gå til. Vi har aldri vært uvenner, hun har bare vært for opptatt», skrev hun.

Overfor svenske Expressen forklarte hun imidlertid nylig at hun tror prinsen bare ordla seg feil i BBC-intervjuet:

- Det hadde vært mer passende om han sa: «hennes karriere har tatt henne til så mange forskjellige steder at hun på en god stund ikke har hatt noen familie», men han sa nok bare feil, sa hun.

LES OGSÅ: Manhattan snus på hodet når Meghan blir kongelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer