Hertuginne Meghan og dronning Elizabeth:

- Meghan knust av dronningens forbud

Kjæledyr-konflikt skaper angivelig trøbbel.

TRØBBEL: Hertuginne Meghan skal ha tatt dronning Elizabeths forbud om å ikke få kjæledyr svært tungt. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL: Hertuginne Meghan skal ha tatt dronning Elizabeths forbud om å ikke få kjæledyr svært tungt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai i år kunne prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) endelig dele den glade nyheten om at de hadde fått sitt første barn sammen.

Bare kort tid etter kunne hertugparet avsløre at de hadde valgt å kalle den lille gutten for Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Allerede kort tid etter fødselen ble den lille familien på tre overrøst med gaver fra både nær familie og kongelige entusiaster. Gaver fikk han også fra sine egne foreldre.

Skal vi tro RadarOnline er det derimot én gave han kan se lenge etter - og det skal være takket være dronning Elizabeth (93).

Helt knust

Ifølge nettstedet skal nemlig hertuginnen, som er en stor dyreforkjemper, hatt et ønske om å adoptere en hund til lille Archie en god stund. Da dronningen nylig fikk vite om adopsjonsplanene, satte hun angivelig ned foten, og lagde en helt ny regel: Ingen flere hunder får komme inn på Buckingham Palace.

- Harry og Meghan har flyttet kontorene sine til dronningens Buckingham Palace og hun vil absolutt ikke at en kjøter skal ødelegge teppene hennes, sier en kilde til Radar Online, og legger til.

- Pluss at hun har sine egne Corgier (en hunderase journ.anm.) der, og de er ikke spesielt glade i andre hunder.

CORGI: Dronning Elizabeth har alltid vært stolt eier av hunderasen Corgi, og har gjennom årenes gang hatt flere. Her avbildet i 1969 med hundene sine. Foto: NTB Scanpix
CORGI: Dronning Elizabeth har alltid vært stolt eier av hunderasen Corgi, og har gjennom årenes gang hatt flere. Her avbildet i 1969 med hundene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge kilden er det Meghan og Harry som selv får bestemme hvordan de vil ha det på deres egen eiendom, men å ta inn en ny hund til Buckingham Palace er strengt forbudt.

- Meghan er helt knust over dette, siden det er hennes store lidenskap å redde hjemløse hunder, forteller kilden.

FORKJEMPER: Hertuginne Meghan er en stor dyreforkjemper, og har adoptert flere hunder gjennom årene. Her avbildet hos dyrebeskyttelsen. Foto: NTB Scanpix
FORKJEMPER: Hertuginne Meghan er en stor dyreforkjemper, og har adoptert flere hunder gjennom årene. Her avbildet hos dyrebeskyttelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Adopterte

Dette er drimot ikke første gang hertuginnen og prinsen skal ha ønsket å utvide familien med en firebent venn.

I fjor sommer adopterte paret nemlig en labrador, og i september kunne det amerikanske nettstedet People avsløre at det nye familiemedlemmet hadde fått navnet Oz.

Bakgrunnen for navnevalget har lenge vært uklart, men det er blitt spekulert i om det skal ha vært inspirert av turen hertugparet var på i Australia.

Australia blir nemlig i mange sammenhenger omtalt som «Oz», som en forkortelse på uttrykket «Aussie», som igjen kommer fra «Australia».

Flere hunder

Da Meghan og Harry gjorde sitt første intervju sammen fortalte Meghan om sine to andre hunder, Bogart og Guy. Mens Bogart måtte bli igjen på andre siden av dammen - da han var for gammel til å reise - fikk Guy bli med i flyttelasset til London.

Guy er blant annet blitt observert sammen med dronningen, og ifølge flere utenlandske medier, blant annet Harper's Bazaar, slo hunden følge med dronningen til Windsor før bryllupet.

Det skal ha vært den felles interessen og forkjærligheten for hunder som brakte Meghan og dronningen sammen, fordi det bidro til å styrke forholdet.

HUNDEELSKER: Dronning Elizabeth var 18 år gammel da hun fikk sin første hund. Foto: NTB Scanpix
HUNDEELSKER: Dronning Elizabeth var 18 år gammel da hun fikk sin første hund. Foto: NTB Scanpix Vis mer

93-åringen har hatt en rekke hunder opp gjennom årene, og fikk sin første hund da hun var 18 år gammel.

Alle hennes hunder har vært av rasen Welsh corgi pembroke, som har vært i den britiske kongefamilien i en årrekke.

LES OGSÅ: - Fikk nei av dronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer