Durek Verrett:

Med stikk mot Se og Hør

Durek med afterski-låt.

SPØKER: Durek Verrett synger i låten «Afterski i queill». Foto: Lise Åserud / NTB
SPØKER: Durek Verrett synger i låten «Afterski i queill». Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredager er den store dagen for nye musikkutgivelser. Men få hadde nok sett for seg at Märtha Louises (51) forlovede, Durek Verrett (48), skulle dukke opp på en norsk afterski-låt.

Verrett sparer ikke på kruttet i låten, og bruker anledningen til å sende et lite stikk mot Se og Hør.

I låta «Afterski i queill», som The Jacketeers står bak, hører man den selvutnevnte sjamanen synge noe som:

«In my fancy pancy, Gucci knickers, langrennski with flags and snickers. Dancing just like I don't care. So take a pic for Se og Hør».

Leah Behn prater med sin stefar Durek Verrett om oppmerksomheten fra pressen. Video: «Powerwomen Norge». Vis mer

Teksten er ikke tilgjengelig, og basserer seg på ord som oppfattes ved lytting.

Vi har vært i kontakt med Se og Hørs redaktør, Ulf André Andersen, og spurt om hva han synes om Dureks harselering med bladet.

- Durek står fritt til å synge om oss og vi synes det er fint at Durek nevner Se og Hør i låten, det viser at han tar oss på alvor, forteller Andersen.

Det er ingen hemmelighet at Durek har et anstrengt forhold til norsk presse, da spesielt Se og Hør. Han har tidligere rast mot bladet på Instagram.

RASER: Tirsdag kveld la Durek Verrett ut en livesending på Instagram hvor han går hardt ut mot den norske pressen, og særlig Se og Hør. Video: Instagram / Durek Verrett Vis mer

- Mange lyver om meg nå i den norske pressen. Jeg er veldig, veldig lei av det. Det er et magasin i Norge som heter Se og Hør, som sprer mange løgner om meg til resten av verden, har 48-åringen blant annet påstått i en direktesending på bildedelingstjenesten tidligere.

I juni ifjor klaget Durek Se og Hør inn til Pressens faglige utvalg (PFU) over en artikkel publisert 17. desember 2021. Artikkelen handlet om at han var alvorlig nyresyk.

Verrett ønsket ikke å medvirke i artikkelen selv, og sa på forhånd til Se og Hør at han «ikke ønsket noe som helst omtale eller offentliggjøring om sin sykdom», fremgikk det av klagen. Han mente artikkelen ga et inntrykk av at han har stilt opp i saken.

Dureks PFU-klage vant ikke frem. Utvalget innrømmet at det var en vanskelig avgjørelse.

LES OGSÅ: Rømte til fjells etter rykteflommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer