Den britiske kongefamilien:

- Med stikk mot Harry og Meghan

Grevinne Sophie og prins Edward er blant dem som skal være svært opprørte over Meghan og Harrys Oprah-intervju.

AVSLØRER: Grevinne Sophie og prins Edward blir spurt rett ut om det mye omtalte intervjuet. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Grevinne Sophie og prins Edward blir spurt rett ut om det mye omtalte intervjuet. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man skulle kanskje tro at de fleste har fått med seg det mye omtalte intervjuet prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) gjorde med Oprah Winfrey tidligere i år, ettersom det har fått internasjonal oppmerksomhet.

Sjokkavsløringene kom på løpende bånd både om det ene og det andre, og enkelte mener kanskje at det var et brutalt angrep mot det britiske kongehuset.

Meningene er i hvert fall mange.

- Hvilket intervju?

Dronning Elizabeth (95) har sagt i en uttalelse at de tar beskyldningene med stort alvor, og at anklagene blir tatt opp internt, men flere i familien er angivelige fortsatt opprørt over hertugparet av Sussex' uttalelser.

Blant dem prinsesse Anne (70), prins Edward (57) og grevinne Sophie (56).

Sistnevnte par, Edward og Sophie, skal imidlertid, tilsynelatende, ha gjort sitt for å legge det hele bak seg. Da de nylig lot seg intervjue av den britiske avisen The Telegraph ble det omtalte intervjuet naturligvis brakt på banen.

«Oprah, hvem? », svarte prinsen da han ble spurt, mens grevinne Sophie svarte: «Hvilket intervju?».

Om dette betyr at de omsider har klart å legge sjokket bak seg vites ikke. Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle mener imidlertid på sin side at det er tydelig at Edward og Sophie prøver på noe her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer