Fyrst Albert:

Med sjeldent intervju om tvillingene

Fyrst Albert letter på sløret om familielivet - samtidig som nok en farskapsskandale puster ham i nakken.

SNAKKER UT: Fyrst Albert deler åpent om tvillingene, prins Jacques og prinsesse Gabriella, som han har med kona, fyrstinne Charlene. Foto: SIPA /Shutterstock / NTB
SNAKKER UT: Fyrst Albert deler åpent om tvillingene, prins Jacques og prinsesse Gabriella, som han har med kona, fyrstinne Charlene. Foto: SIPA /Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det har blitt skrevet mye om fyrst Albert (62) de siste månedene, spesielt etter at det ble kjent at en ny farskapssak skal opp i retten. Oppstyret bunner i at en 34 år gammel brasiliansk kvinne hevder at Albert er faren til hennes datter, som ble født 4. juli 2005.

Rettssaken skulle opprinnelig finne sted forrige måned i Milano i Italia, men det er hittil ikke kommet noen informasjon om utfallet.

Dermed er det ikke godt å si om fyrst Albert er faren eller ei, men dersom han er det, vil dette ikke være hans første barn utenom ekteskap.

I 2005 vedkjente han seg offisielt farskapet til den da to år gamle sønnen Alexandre Coste, gjennom sin advokat Thierry Lacoste. Moren er ekskjæresten Nicole Coste, en flyvertinne fra Togo.

Året etter skjedde nøyaktig det samme, og fyrsten annonserte farskapet til Jazmin Grace Rotolo, som stammer fra et forhold med amerikanske Tamara Rotolo.

Med kona fyrstinne Charlene (43) har han de seks år gamle tvillingene prinsesse Gabriella og prins Jacques. I et sjeldent intervju med det nylanserte bladet People Royals letter han nå på sløret om tvillingene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer