Prins Harry og hertuginne Meghan:

Med illsint brev til britiske tabloider

- Det kommer til å være null samarbeid og engasjement.

BOIKOTT: Meghan og Harry melder kommunikasjonsstopp med fire britiske tabloidaviser etter revidert medietilnærming. Foto: NTB scanpix
BOIKOTT: Meghan og Harry melder kommunikasjonsstopp med fire britiske tabloidaviser etter revidert medietilnærming. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning sin fratredelse som seniormedlemmer av det britiske kongehuset i slutten av mars, varslet prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) tidligere i år flere endringer, deriblant «en revidert medietilnærming».

Hertugparets nye strategi og tilnærming til medier har - kanskje ikke så overraskende - fått konsekvenser for flere britiske tabloidaviser, som 19. april mottok et brev fra Meghan og Harry om fullstendig boikott fra deres side - sett bort fra kontakt med parets advokat.

Slår ned på usannheter

Ifølge Harper's Bazaar er brevet sendt ut til de britiske tabloidavisene Daily Mail, The Sun, Express og Mirror, der de slår hardt ned på tabloidenes tilnærming og publisering av det som skal være usanne historier knyttet til hertugparet av Sussex.

I brevet, som er gjengitt av magasinet, legger de vekt på at de verdsetter mediers samfunnsoppdrag, og har ikke til hensikt å sensurere.

De er også tydelige på at de forstår at pressen har rett til å omtale dem, dessuten ha en mening om dem, men ber om at de holder seg til sannheten og ikke publiserer usanne skriverier - slik hertugparet hevder avisene har gjort i en årrekke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer