Med hatten på snei

Mette-Marit har funnet en hatt som passer!

SOMMERFUGLER: Under Sverre Magnus' dåp stilte kronprinsessen i en sølvfarget kreasjon med sommerfugler. Foto: Se og Hør
SOMMERFUGLER: Under Sverre Magnus' dåp stilte kronprinsessen i en sølvfarget kreasjon med sommerfugler. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dilla på lilla!


Kronprins Haakon (32) og kronprinsesse Mette-Marit (32) var selvskrevne gjester da kongelige fra 25 land ble invitert til Thailand for å feire kong Bhumipol Adulyadejs 60 år som monark.


FANTASTISK FEIRING: Se bildespesial her!


Kronprinsparet ble møtt på flyplassen i Bangkok av Thailands prinsesse Maha Chakri Sihindorn, og noe ved Mette-Marit vekket definitivt en déja vu-følelse: Hatten!


Etter å ha eksperimentert med alt fra alpeluer med fasanfjær til bøttehatter, har kronprinsessen tydelig funnet en hatt som kler henne. Den lilla kreasjonen hun bar ved ankomst i Thailand, har hun tidligere hatt lignende versjoner av i både sort og sølv.


Det norske kronprinsparet skal tilbringe fem dager i Thailand. Med seg har de lille prins Sverre Magnus, som fortsatt blir ammet av mamma.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer