Maxima kommer til Oslo

Kanskje ender en av Milly Kakaos valper i Nederland.

TIL OSLO: Torsdag holder dronning Maxima foredrag i Oslo. Nederlands nye dronning vil garantert besøke Mette-Marit, når hun først er i landet. Foto: Stella Pictures
TIL OSLO: Torsdag holder dronning Maxima foredrag i Oslo. Nederlands nye dronning vil garantert besøke Mette-Marit, når hun først er i landet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nederlandske dronning Maxima kommer torsdag til Oslo for å tale ved Financial Action Task Forces rundebordskonferanse på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

FATF lager standarder for og evaluerer regelverk som skal avsløre og hindre økonomisk kriminalitet som hvitvasking, terrorfinansisering og skatteunndragelser, og dronningen er FNs talsperson for finansiell inkludering i kraft av sin stilling som UN Secretary-General’s Special Advocate for Inclusive Finance for Development.

Det nederlandske kongeparet er svært gode venner av det norske kronprinsparet, og Mette-Marit og Maxima har nok allerede avtalt å møtes.

Mette-Marit har ifølge den offisielle kalenderen ingen andre planer i dagene rundt besøket.

Mette-Marit har den siste tiden hatt sin fulle hyre med hunden Milly Kakao, som lørdag fødte ni valper. Om Maxima avlegger et besøk på Skaugum får hun ta de små hjerteknuserne i nærmere øyesyn.

Den nederlandske dronningen er viden kjent for å være både impulsiv og godhjertet - akkurat som Mette-Marit. Kanskje havner derfor en av valpene til slutt i hos den nederlandske kongefamilien?

Det vil nok Maximas tre prinsesser sette stor pris på...

LES OGSÅ: Madeleine slipper unnaVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer