<strong>FIKK TRØST AV MAMMA:</strong> Prinsesse Eugenie avslørte at hun hadde ett av sitt livs verste øyeblikk, da hun som 12-åring ble operert for ryggproblemer. Da var nok mamma Sarah Ferguson god å ha. Foto: Stella Pictures
FIKK TRØST AV MAMMA: Prinsesse Eugenie avslørte at hun hadde ett av sitt livs verste øyeblikk, da hun som 12-åring ble operert for ryggproblemer. Da var nok mamma Sarah Ferguson god å ha. Foto: Stella Pictures Vis mer

Måtte opereres i åtte timer

- Jeg hadde enorme smerter, forteller prinsesse Eugenie.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Ferguson og prins Andrews yngste datter, prinsesse Eugenie (21), avslørte en hittil ukjent lidelse, da hun nylig besøkte en 16 år gammel jente som var innlagt ved Royal National Orthopedic Hospital i London.

Som 12-åring måtte nemlig prinsessen, som sammen med sin søster prinsesse Beatrice var gjester i bryllupet til prins William og Kate Middleton i april - gjennom en åtte timer lang ryggoperasjon.

- Jeg hadde enorme smerter, men ville hatt pukkelrygg hvis det ikke var for operasjonen. Jeg har fortsatt arr på ryggen, sier prinsessen ifølge den britiske avisen The Telegraph.

Prinsesse Eugenie fikk i løpet av operasjonen flere 20 centimeter lange skruer festet operert inn i ryggen.

Etter inngrepet måtte prinsessen tibringe ti dager på sykehuset for å komme seg til hektene igjen.

Til The Telegraph sier hun at hun siden har vært litt redd for sykehus, men ønsker å bruke sin erfaring til å inspirere andre syke barn.

- Barn kan se på meg og forstå at operasjonen virker, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter å dra hjem til skandalekongen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer