Hertuginne Kate:«»

Måtte forklare dette

Teoriene rundt hertuginne Kates mystiske arr er mange.

VEKKER OPPSIKT: Flere klør seg i hode over hva arret til Kate kan skyldes. Foto: Bav Media/Shutterstock/NTB
VEKKER OPPSIKT: Flere klør seg i hode over hva arret til Kate kan skyldes. Foto: Bav Media/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Kate (40) er kanskje en av de mest omtalte kvinnene i verden. Den kommende dronningen er kjent for sin eleganse og stilsikkerhet, men en detalj ved hertuginnen vekker oppsikt.

Kate har nemlig et sju centimeter langt arr ved tinningen, skriver Svensk Damtidning.

Mange teorier

Hertuginnens arr er nok ukjent for mange, men teoriene rundt den mystiske skaden har florert i mange år allerede.

KRITISERES: Under dronning Sonjas tale til barnebarnet Ingrid Alexandra i prinsessa 18-årsdag, sier hun noe som får forfatter Maria Kjos Fonn til å reagere. Bilder fra NRK Vis mer

Noen har spekulert i om det kan skyldes en mislykket hårforlengelse, at det kommer fra en skade da hertuginnen spilte ishockey, eller at det rett og slett bare var hår extensions som var dårlig satt på.

Til stor overraskelse for mange drev Kate på med ishockey i ung alder. Hun spilte på lag, på både barne- og ungdomsskolen, før hun dro for å studere kunsthistorie ved St Andrew's University i Skottland. Der hun møtte prins William (40) i 2001.

Arret er for det meste skjult under Kates hårfeste, men du kan se det her:

ARR: Et tydelig arr går langs hertuginne Kates tinning. Foto: REX/NTB.
ARR: Et tydelig arr går langs hertuginne Kates tinning. Foto: REX/NTB. Vis mer

Teoriene var så mange at det britiske kongehuset allerede i 2011 måtte komme med en offentlig uttalelse.

Ifølge det kongehuset skyldes arret et operasjon hun gikk igjennom som barn. Kongefamilien har ikke gått ut med flere detaljer angående arret, eller bakgrunnen for operasjonen.

Mye omtalt

Det er ikke bare arret til Kate som har skapt overskrifter. Nylig ble det første malte portrettet av hertuginne Kate og prins William sammen avduket.

Da Hertug William og hertuginnen Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Store overskrifter ble det også under jubileumsfeiringen av dronning Elizabeth (96). Der skal verken Harry (37) eller Meghan (40) ha vært på talefot med tronearvingene.

Forholdet mellom brødrene skal ha vært iskaldt helt siden det svært omtalte intervjuet Harry og Meghan gjorde med Oprah i fjor.

LES OGSÅ: - Det blir fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer