Mette-Marits rørende hilsen til folket

- Måtte dagene bli lettere snart

Kronprinsessen deler private bilder, aktivitetstips og kjærlig omtanke i denne spesielle tiden, og innrømmer at det kan gå ei kule varmt hjemme på Skaugum

FOLKELIG: Ikledd luer og badekåper hilser en nybadet kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon folket i denne spesielle tiden.
FOLKELIG: Ikledd luer og badekåper hilser en nybadet kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon folket i denne spesielle tiden. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livet er snudd på hodet for oss alle, også for de kongelige. Det forteller en åpenhjertig kronprinsesse Mette-Marit (46) mer om i en instagrampost, hvor hun beskriver hvordan familien holder motet og moralen oppe:

– Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe, skriver hun – og på bildene kan vi blant annet se henne og kronprins Haakon (46) ute i det fri etter et forfriskende bad i sjøen!

Prøv Se og Hør Pluss nå!

Få de aller beste sakene fra bladet

14-15 eksklusive saker eller video hver uke

Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder

PRØVETILBUD

1,- første måned

JA TAKK! JEG VIL PRØVE SE OG HØR PLUSS

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer