<strong>FOLKELIG:</strong> Ikledd luer og badekåper hilser en nybadet kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon folket i denne spesielle tiden.
FOLKELIG: Ikledd luer og badekåper hilser en nybadet kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon folket i denne spesielle tiden. Vis mer

Mette-Marits rørende hilsen til folket

- Måtte dagene bli lettere snart

Kronprinsessen deler private bilder, aktivitetstips og kjærlig omtanke i denne spesielle tiden, og innrømmer at det kan gå ei kule varmt hjemme på Skaugum

Publisert
Sist oppdatert

Livet er snudd på hodet for oss alle, også for de kongelige. Det forteller en åpenhjertig kronprinsesse Mette-Marit (46) mer om i en instagrampost, hvor hun beskriver hvordan familien holder motet og moralen oppe:

– Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe, skriver hun – og på bildene kan vi blant annet se henne og kronprins Haakon (46) ute i det fri etter et forfriskende bad i sjøen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer