Kronprinsesse Mette-Marit:

Måtte avbryte besøk

Kronprinsessen måtte avbryte offisielt besøk grunnet helsesituasjonen sin.

MÅTTE AVBRYTE: Slottet bekrefter i en pressemelding at kronprinsesse Mette-Marit måtte avbryte besøk. Her fra besøket idag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MÅTTE AVBRYTE: Slottet bekrefter i en pressemelding at kronprinsesse Mette-Marit måtte avbryte besøk. Her fra besøket idag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Mette-Marit (49) måtte avbryte et offisielt besøk. Det kommer det frem i en offisiell uttalelse fra Slottet.

Avbrytelsen er grunnet bivirkninger av legemidlene hun tar for sin lungefibrose, opplyser Slottet videre. Kronprinsessen ble diagnostisert med lungefibrose i oktober 2018.

I anledning besøket hadde kronprinsessen bakt en kake som hun hadde med seg.

RYKTER: Vi møtte Birk Ruud på NorwayCup sin verdikamp, og tok en prat om kjærligheten, sommeren og Ingrid Alexandra-ryktene. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Det var under besøket hos Stella Røde Kors kvinnesenter, kronprinsessen måtte avbryte. Kronprinsessen er Røde Kors' høye beskytter, og besøket var i forbindelse med tiårsmarkeringen for driften av senteret.

Se og Hørs fotograf på stedet kan informere om at Mette-Marit så ut til å være i fin form da hun ankom kvinnesenteret. Kronprinsessen møtte noen ansatte og skulle etter planen møte en tredje gruppe, men ble brått dårlig. Videre kan fotografen informere om at hun var i godt humør før hun ble dårlig.

KRITISERES: Under dronning Sonjas tale til barnebarnet Ingrid Alexandra i prinsessens 18-årsdag, sa hun noe som fikk forfatter Maria Kjos Fonn til å reagere. Bilder fra NRK Vis mer

Lungefibrose er en kronisk lungesykdom som i perioder gir mer plager. Kronprinsessen behandles ved Rikshospitalet i Oslo.

Foruten kronprinsessen, deltok blant andre Oslos ordfører Marianne Borgen, Røde Kors-president Thor Inge Sveinsvoll og daglig leder for Stella-senteret, Elin Holmedal og representant fra norsktrenings-aktiviteten.

LES OGSÅ: Strålte i venninnens design

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer