Mary og Kate fant tonen

Kate og William på lynvisitt til Danmark,

SAMMEN PÅ JOBB: Hertuginne Kate og kronprinsesse Mary hadde mye å snakke om under Kate og prins Williams korte besøk i Danmark.  Foto: Stella Pictures
SAMMEN PÅ JOBB: Hertuginne Kate og kronprinsesse Mary hadde mye å snakke om under Kate og prins Williams korte besøk i Danmark. Foto: Stella Pictures Vis mer
KØBENHAVN (SEHER.NO:  Onsdag var Kate og William vært på lynvisitt i Danmark, og Seher.no var selvfølgelig også der.

Over hundre pressefolk var på plass da det danske kronprinsparet og deres engelske gjester hertuginne Kate (29) og prins William (29) ankom UNICEF i København onsdag kl 1430.

Sammen skulle de sette fokus på sultkatastrofen i Sørøst Afrika.

Og de fire virket svært engasjert og interessert da de fikk omvisning på verdenslageret hvor de blant annet fikk være med å pakke forsyninger som skal sendes til Afrika.

Spesielt kronprinsesse Mary (39) og hennes ti yngre kollega Kate så ut til å være brennende opptatt av saken. De stilte spørsmål og lyttet ivrig på hva UNICEFs folk hadde på hjertet.

De to parene møttes allerede tidligere på formiddagen til lunsj på Amalienborg Slott, og der fant de helt tydelig tonen seg i mellom.

For da de fire ankom UNICEF, kom Mary og Kate overraskende ut av samme bil mens deres bedre halvdeler kom ut av en annen.

Men det hyggelige og ikke minst viktige møtet ble kort denne gangen. Allerede kl 1615 satte William og Kate snuten mot Kastrup og flyet hjem til England igjen. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dro på byen med konas søster