FALSK ANNONSE: Ifølge reklamen Facebook er Mary en 55 år gammel kanadier som ble 20 år yngre med super rynkekrem.  Foto: All Over Press
FALSK ANNONSE: Ifølge reklamen Facebook er Mary en 55 år gammel kanadier som ble 20 år yngre med super rynkekrem. Foto: All Over PressVis mer

Mary misbrukt på Facebook

Ifølge en Facebook-reklame er kronprinsesse Mary en 55 år gammel kanadier som vil bli kvitt rynkene sine.

SEOGHØR.NO: Danske kronprinsesse Mary fylte 42 år i februar, men ifølge en annonse på Facebook er hun en 55 år gammel kanadisk kvinne. Reklamen skryter av at Mary har brukt en spesiell antirynkekrem som får henne til å se 20 år yngre ut.

Reklamen er publisert av consumerhealthnews.org.

- Lokal mor oppdager 45 kroners rynketriks som gjør legene målløse, står det i annonsen ved siden av et bilde av kronprinsessen.

Hun har ifølge nettsiden ikke råd til å prøve alle rynkekremer, men føler nå at hun har truffet den riktige.

MISBRUKT PÅ NETT: Prinsesse Mary blir misbrukt i anti-rynkereklame på Facebook.
MISBRUKT PÅ NETT: Prinsesse Mary blir misbrukt i anti-rynkereklame på Facebook. Vis mer

- Som de fleste kanadiere har Mary en gjennomsnittlig inntekt og har derfor ikke råd til å prøve hver eneste mirakuløse rynkekrem på markedet.

«På et tidspunkt vurderte hun å ta opp lån for å få sprøytet inn Botox og kanskje en ansiktsløftning, men hennes research om Botox og feilbehandlinger skremte henne. Mary ville finne en sikker og billig løsning som ville gi gode resultater og ikke etterlate henne i gjeld» står det på hjemmesiden.

Slottet vil nå få fjernet reklamen.

- Kronprinsessen skal ikke misbrukes i markedsføring av produkter og vi har derfor kontaktet det gjeldende firma og bedt dem fjerne reklamen, sier hoffets kommunikasjonsdirektør Lene Balleby til Extra Bladet.

LES OGSÅ: - Mary er ikke verdt noe