FREDERIK VINNER: Mary får ingen penger om hun går fra Frederik. Foto: All Over Press
FREDERIK VINNER: Mary får ingen penger om hun går fra Frederik. Foto: All Over PressVis mer

Mary kan bli fattiglus

Kongehuset har gitt Frederik en solid ektepakt - Mary får ingenting om de skilles...

Klok av skade!


SEHER.NO: Kronprinsesse Mary kan ende opp blakk som ei kirkerotte om hun skilles fra kronprins Frederik. Det kommende kongeparet har inngått en ektepakt som sikrer Frederik alle penger og eiendommer om de velger å gå hvert til sitt i fremtiden, skriver danske Ekstra Bladet.


Det danske kongehuset vil ikke se en reprise av den kongelige skilsmissen mellom prins Joachim og prinsesse Alexandra. På grunn av ektepakten måtte "Jokke" punge ut med over syv millioner fra egen lomme til å kjøpe en villa til Alex.


SEHER: Alex blir styrtrik uansett


Blir pengelens


Det danske kronprinsparet har blitt sterkt kritisert for å bruke for mye penger på ferier det siste året. Om Mary og Frederik vil skilles, blir det verken ferie eller kjoler på Mary...


I den nye ektepakten står det at Frederik ikke må gi Mary en bolig, og at hun ikke skal motta et pengebeløp om de skilles. Det kan da bli svært hardt for Mary, som får ca to millioner kroner fra dronning Margrethes pengekasse årlig. I tillegg har kronprins Frederik hele 16 millioner kroner å boltre seg på til neste år...


SEHER: Så mye penger får de


Ektepakten ble tinglyst på bryllupsdagen 14. mai 2004, og det er kongehusets advokat  Henrik Wedell-Wedellsborg som fjernet de tidligere bestemmelsene.