Mary i mammakjole

Danskene tror at kronprinsessen er gravid. På Bornholm kom hun i mammakjole!

MAMMAKJOLE: Da Mary kom i enne kjolen ble det fart i ryktene i Danmark. Det er ikke mye som skal til... Foto: All Over Press
MAMMAKJOLE: Da Mary kom i enne kjolen ble det fart i ryktene i Danmark. Det er ikke mye som skal til... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vil ha flere barn!


Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har aldri lagt skjul på at de ønsker seg flere barn. De fikk sønnen Christian i fjor, og vil gjerne gi ham en liten bror eller søster.


Nå tror danskene at Mary er gravid. Den danske storavisen EkstraBladet skriver i dag at Mary kler seg i mammakjole igjen.


"Et tegn på snarlig familieforøkelse er at den alltid velkledde og moteinteresserte kronprinsessen er begynt å gå i de samme klærne som hun bar under sin første graviditet, skriver avisens reporter.


Kronprinsfamilien er på besøk på Bornholm, og møter baby-ryktene med et smil. Hoffet vil ikke bekrefte om Mary venter sitt annet barn, og kommenterer heller ikke hennes gjenbruk av mammakjoler:


- Så godt legger jeg ikke merke til hennes påkledning, sier hoffsjef Lis M. Fredriksen til EkstraBladet.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer