Mary evakuert fra flykningleir

Dramatikk for kronprinsessen i Jordan.

EVAKUERT: På grunn av en demonstrasjon ble kronprinsesse Mary evakuert fra flykningleiren hun besøkte i Jordan. Foto: All Over Press
EVAKUERT: På grunn av en demonstrasjon ble kronprinsesse Mary evakuert fra flykningleiren hun besøkte i Jordan. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Danske kronprinsesse Mary er i disse dager i Jordan, hvor hun blant annet onsdag besøkte en flykningleir for syriske flyktninger. Besøket ble imidlertid avbrutt i all hast, og kronprinsessen ble evakuert ut av leiren.

Billedbladet skriver at dramatikken skyldes en demonstrasjon blant flyktningene. Mens kronprinsessen ble intervjuet av Danmarks Radio, hørte de plutselig masse bråk. Marys sikkerhetsvakter fikk beskjed om at demonstrasjonen nærmet seg stedet hvor de var, og at situasjonen kunne bli farlig.

Kronprinsessen måtte derfor avbryte intervjuet, og ble kjørt ut av leiren i sikkerhet sammen med Danmarks utviklingsminister Christian Friis Bach. Ifølge Billedbladet virket kronprinsessen fattet og rolig.

Besøket fortsatte imidlertid som planlagt, og i dag har Mary besøkt et krisesenter for voldsrammede kvinner i Jordans hovedstad Amman.

LES OGSÅ: - Jeg gleder meg mest til lekser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer