LYKKE: Mary ser lykkelig ut, og årsaken skal være at hun bærer på et nytt barn. Foto: Stella Pictures
LYKKE: Mary ser lykkelig ut, og årsaken skal være at hun bærer på et nytt barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Mary er gravid igjen!

Sikre kilder i Danmark forteller at Mary venter nummer tre!

SEHER.NO: Dobbel baby-lykke i Danmark!

Prins Joachim og prinsesse Marie venter barn, og nå ser det ut til Mary og Frederik henger seg på...

I flere måneder har ryktene gått om at Mary og Frederik av Danmark ønsker seg en ny arving. Paret har fra før Christian (3) og Isabella (1 1/2).

En søt liten kul på Marys ellers så stramme figur har satt fart på spekulasjonene. I tillegg har hun sett svært så lykkelig ut. Nå sier sikre kilder til danske Billed-Bladet er Mary er gravid.

Både Billed-bladet i Danmark og Svensk Damtidning i Sverige kan berette at Mary og Frederik har vært på Rikshospitalet i København til kontroll.

"Mary og Frederik var veldig hemmelighetsfulle og besøkte sykehuset klokken seks om morgenen. Paret kom og gikk gjennom en underjordisk gang og da de forlot klinikken vakte de en del oppmerksomhet fordi flere kilder så dem hånd i hånd - smilende og glade." skriver Svenskdamtidning.se.

Den kongelige inn- og utgang ligger i samme korridor som fødeklinikken, det såkalte Juliane Marie Center, skriver billedbladet.dk.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland følger de kongelige tett, og har følgende kommentar:

- Mary har selv sagt at hun og Frederik ønsker seg flere barn. Plutselig kan det komme en ny gledelig melding fra hoffet i København. Billed-Bladet pleier å ha gode kilder, sier Kjell Arne til Seher.no

Det danske hoffet vil ikke uttale seg om sykehusbesøket.

- Kongelige graviditeter kommenterer vi ikke før de er offisielle, sier hoffets infosjef Lene Balleby til det danske ukebladet Billed-Bladet.

Etter kontrollen dro kronprinsparet med sine barn på skiferie til Alpene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Brudd etter Victorias forlovelse!