Mary dropper egen 40-årsfeiring

Vil ikke overskygge svigermor.

STÅR I SKYGGEN: Kronprinsesse Mary fyller 40 år i februar. Likevel vil hun ikke holde fest i frykt for å stjele glansen fra svigermors store dag. Foto: Stella Pictures
STÅR I SKYGGEN: Kronprinsesse Mary fyller 40 år i februar. Likevel vil hun ikke holde fest i frykt for å stjele glansen fra svigermors store dag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er en lang tradisjon for de europeiske kongelige å feire 40-årsdagen sin med stor fest.

Kronprinsesse Mary dropper imidlertid feiringen av sin dag i februar i frykt for å ta glansen fra sin svigermor, dronning Margrethe (71).

For mens kronprinsessen fyller 40 år, har dronning Margrethe 40 års jubileum som dronning i år.
Og Allerede i kveld starter feiringen av Margrethe med kongelig festforestilling i Danmarks Radios Koncerthus. Her har kremen av danske artister har satt sammen et program for å overraske sin kulturinteresserte dronning.

Dronning Sonja (74) og kong Harald (74) vil og være til stede sammen med det svenske kongeparet.

I morgen slutter også kronprinsesse Mette-Marit (38) og kronprins Haakon (38) seg til festlighetene.

Det danske kronprinsparet er vertskap for en overdådig lunsj på Amalienborg slott før gjestene går til festgudstjeneste i Christianborg Slotskirke. Kvelden avsluttes med gallataffel på Christianborg Slott.

Seher.no er på plass for å rapportere fra festlighetene i København.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dronningens kunst er ikke verdt prisen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer